PSG'de soyunma odasında yaşanan gerginliğin ardından futbolcular ikiye bölündü!

Fransız devi PSG'de soyunma odasında yaşanan gerginlik nedeniyle futbolcular arasında gruplaşma olduğu aktarıldı.

22.03.2022-11:25 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-13:10) PSG'de soyunma odasında yaşanan gerginliğin ardından futbolcular ikiye bölündü!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenen Paris Saint Germain'de kriz devam ediyor. Fransız ekibinde Lionel Messi ile Neymar, Real Madrid yenilgisinin ardından büyük tepki toplarken taraftarların sert protestoların hedefinde yer almıştı. Fransız ekibinde son gelen bilgilerde ise takım içinde kaos olduğu yönünde.

İki gruba ayrıldılar

PSG soyunma odasında futbolcular arasında gruplaşmalar yaşandığı aktarılıyor. Takımdaki futbolcular iki gruba ayrılmış durumdalar. Gruplaşmanın ise Güney Amerikalılar ve Fransızca konuşanlar olduğu yönünde. Bu gruplaşmanın 3-0'lık Monaco yenilgisinden sonra biraz daha arttığı ve iki oyuncu grubu arasındaki iletişim daha da uzaklaştığı aktarıldı.

PSG'de takım içi kriz büyüyor.

O sözler dikkat çekti

Gruplaşma ile ilgili olarak, 'Neymar faule maruz kaldığında hakeme itiraza giden beş oyuncu var. Aynı şey Achraf Hakimi'de olmuyor.' ifadelerine yer verildi. Soyunma odasında kriz devam ederken çatlak sesler çıkan PSG'de yeni sezonda devrim niteliğinde kararlar alınabileceği konuşulurken Fransız takımı bu sezonu Ligue 1 şampiyonluğuyla tamamlamak istemekte. Bu anlamda Fransız ekibi PSG'deki gelişmeler futbolseverler tarafından büyük bir dikkatle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal