Prens Harry Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde ünlü çift Meghan Markle ve Prens Harry’nin yapmış olduğu röportaj son günlerin en çok konuşulan konusu olacağa benziyor. Bu röportajdan sonra ünlü çift araştırılmaya başlandı. Peki Prens Harry kimdir?

10.03.2021-13:57 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-13:57) Prens Harry Kimdir?

19 Mayıs 2018 yılında Londra'da evlenerek İngiliz kraliyet ailesine giren oyuncu Meghan Markle ve Prens Harry, ABD'ye apar topar kaçışlarının ardından bütün süreçte neler yaşadıklarını Oprah Winfrey'e anlattı. 

PRENS HARRY KİMDİR? 

Harry, doğum adıyla Henry 15 Eylül 1984 yılında Galler Prensi Charles ile Galler Prensesi Diana'ın oğlu olarak doğdu. Britanya tahtının altıncı sıradaki varisidir. Harry, 2018 yılında Amerikalı aktris Meghan Markle ile evlenmiş ve Sussex Dükü ünvanını almıştır. Çift, 8 Ocak 2020 akşamında resmi Instagram hesapları üzerinden yaptıkları açıklama ile Kraliyet ailesinin resmi görevlerinden çekildiklerini ve artık yılın bir kısmını ABD ve Kanada'da geçireceklerini duyurdular. Çift, Eylül 2020'de Netflix ile film, belgesel ve çocuk programları geliştirmek üzere anlaşma imzaladılar. Aynı zamanda Spotify ile program yapacaklarını açıklamıştır. Programın ilk bölümü Aralık 2020'de yayınlanmıştır. Çift ayrıca Ekim 2020'de Archewell adını verdikleri bir şirket kurmuştur.

Annesi Diana'yı 13 yaşında kaybetmiştir. Amerikalı aktris Meghan Markle ile Mayıs 2018'de evlenmek üzere ile nişanlanmıştır. 19 Mayıs 2018'de gerçekleştirilen bir törenle evlenmişlerdir. 6 Mayıs 2019 günü çiftin Archie Harrison Mountbatten-Windsor isimli oğulları vardır. 

MEGHAN MARKLE KİMDİR? 

Güzelliği ile beğenilen Meghan Markle, 4 Ağustos 1981 yılında Amerika'da dünyaya geldi. Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Meghan Markle, 1.70 boyunda ve 59 kilodur.Eski oyuncu Meghan Markle, Prens Harry ile evlendi ve bu evliliğinden bir çocuğu dünyaya geldi. Meghan Markle'i adını hayır işlerinde de sıkça duyurdu. Afganistan’da bulunan ABD kuvvetlerini ve ailelerini ziyarete gidiyor, menstrüel sağlığın duyurulması için Delhi ve Mumbai’de kadınlarla buluşuyor, yardım dernekleri için iş birliği yapıyor. Onun bu kadar hayırsever biri olması bir bakıma Prens Harry ile yollarının kesişmesini de sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal