Meghan Markle ile Prens Harry’nin Ayrılık Kararında Yeni Bir İddia Ortaya Atıldı!

Meghan Markle ile Prens Harry’nin İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılıp ABD’ye yerleşmesinin nedeniyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

21.10.2020-12:42 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-12:40) Meghan Markle ile Prens Harry’nin Ayrılık Kararında Yeni Bir İddia Ortaya Atıldı!

Öncelikli olarak Prens William ile Harry’nin eşleri Kate Middleton ile Meghan Markel’ın iyi geçinemedikleri ve bu sebepten dolayı gerilim yaşadıkları iddiası gündemdeydi. Ancak işlerin bu şekilde olmadığı ve aslında sorun yaşayanın iki kardeş arasında olduğu iddiası ortaya atıldı.

Bunların ardından ayrılık geldi ve bu ayrılıkla dedikodular dönmeye başladı. İki kardeşin ayrılığının nedenine ve sorun yaşadıklarına dair çeşit çeşit iddialar çıktı. Hatta bu konuda kitaplar bile yazıldı. Robert Lacey’in kaleme aldığı ve bir süre önce piyasaya çıkan Battle of Brothers (Kardeşlerin Savaşı) adlı kitap da bu ayrılığın perde arkası anlatılıyor ve birçok iddialar yer alıyor.

Yazar Lacey, kitabında yer aldığı bir iddia hakkında geçtiğimiz günlerde röportaj vermişti. Bu röportajda yer alan iddiaya göre; Prens Harry ile Meghan Markle, ailenin daha kıdemli üyelerini bile gölgede bıraktıkları için uzaklaştırıldılar. Harry ile Meghan Markle’ı rock yıldızına benzeten Lacey, bu şekilde Prens William ile eşi Kate Middleton’ı bile gölgede bıraktıklarını ve daha çok dikkat çektiklerini iddia etti.

Ayrıca Lacey, iki kardeş arasındaki gerginliğin çok eskilere dayandığını öne sürdü. Ancak aileye Meghan Markle’ın girmesiyle tüm bunların gün yüzüne çıktığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal