PNI Diyeti İle İnsülin’den Kurtulmak Mümkün!

PNI diyeti, insanların otoimmün hastalık diye adlandırılan karmaşık ve uzun süreli kronik sağlık problemlerini bilim temelli tıbbi beslenme yaklaşımı ile çözüm sunan bir diyet programıdır.

11.02.2021-14:53 - (Son Güncelleme: 11.02.2021-14:53) PNI Diyeti İle İnsülin’den Kurtulmak Mümkün!

Uzm. Dyt. Nur Seda Güler psikonöroimmünoloji  diyetiyle ilgili, ‘Pni; son zamanlarda bilimsel olarak hastalıklarda tedavi yöntemlerini savunan hastalıkları ilaçlardan ziyade gıda takviyeleri ve diyet tedavisi ile bazı hastalıkları çözebileceğini iddia eden bir bilim dalıdır. Bu konuda çok başarılı sonuçları var. Epigenetik genetiği döver diyen  psikonöroimmünoloji; geçmişteki insan yapısının patofizyolojisini göz önüne alarak onların doğal olan beslenme şekillerini bugünün şartlarına, modern tıp ve alternatif tıp ile birleştirerek diyet tedavisi haline getirip daha doğal beslenmeyi, her şeyi mevsiminde yemeyi ama kişiye özgü çok daha spesifik olan koşulları da içerisinde bulundurarak  hastalıkları tedavi eden bir diyet şeklidir.’ açıklamalarında bulundu. 

PNI diyeti ile günde 2-3 kere insülin vuran hastalar bile iyileşebiliyor. Tedaviye devam ettikten bir süre sonra hastalar tamamen hastalıktan kurtulabiliyor. Sadece insülin değil, tedavi sonrasında şeker ilaçlarının hiçbirinin kullanılmasına gerek kalmıyor. Bu sürede zayıflayarak başka hastalıklarında riskleri ortadan kalkıyor. 3 haftalık bir tedavi sürecinden sonra insülin derecesi yarıya düşüyor ve ilaç kullanımı kademeli olarak azaltılıp son aşamada tamamen bırakılıyor.  


 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal