PlayStation Plus Aralık Ayı Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

Sony, aralık ayının ücretsiz olarak verilecek Playstation Plus oyunlarını açıkladı. Popüler oyunlar da listede. Peki, Playstation aralık ayı oyunları neler? Sizler için derledik.

02.12.2021-17:55 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-17:55) PlayStation Plus Aralık Ayı Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

Sony markası PlayStation Plus için aralık ayında kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak oyunlarını açıkladı. Oyunlar 3 Ocak’a kadar indirilip kütüphanede tutulabilecek. Daha önce de oyun listesi hakkında tahminler vardı. Beklentinin üzerinde popüler oyunlar listede yer alıyor. PlayStation 4 serisi için gelecek oyunlar arasında Mortal Shell, Lego DC Super-Villains gibi popüler oyunlar var. Oyun eleştirmenleri tarafından oldukça beğenilen oyun yapımlarının olduğu liste kullanıcılar tarafından da ilgiyle karşılandı. İşte aralık ayında kullanıcılara sunulacak oyunlar…

MORTAL SHELL

Mortal Shell adlı oyun, insan gibi görünen bir varlığı sizin kontrolünüze vererek oyunu başlatıyor. Oyun karakterinin en önemli farkı aslında bir yeteneğe, özel bir güce ya da herhangi bir alete sahip olmuyor oluşu. Karakter, zincire vurulmuş olan bir varlığı kurtarmak için etrafı dolaşıp yararlanabileceği maddeler bulmaya çalışıyor.

Oyun hikayesiyle çok ön plana çıkmamış olsa da oynanış biçimi oyuncular tarafından çok seviliyor. Hikaye, oyun oynandıkça karakteriniz tarafından tamamlanıyor. Karakteriniz de herhangi bir bilgisi olmadan dünya üzerinde hikayeyi öğrenmeye başlıyor. Oyuncuları tarafından zevkle oynanan oyun, aralık ayında Playstation Plus üyeleri için aktif olacak. 

LEGO DC SUPER-VILLAINS

Lego hayranları için oynaması inanılmaz zevkli olan bu oyunu oyuncular çok seviyor. Ayrıca DC filmi hayranları da oyunun kullanıcıları arasında. “En iyi kötü adam olun” sloganıyla ön plana çıkan oyun sizi Legoların aksiyon dolu dünyasına gönderiyor. Meşhur DC karakterleri The Joker ve Harley Quinn oyunun dikkat çeken karakterleri arasında yer alıyor. Oyuncuları tarafından zevkle oynanan oyun, aralık ayında Playstation Plus üyeleri için aktif olacak.


GODFALL: CHALLENGER EDITION

Bir kıyamet savaşçısı olmak isterseniz bu oyun tam size göre. Çeşitli grupların ve silahların yer aldığı oyun eleştirmenler tarafından tam puan alanlardan. Gösterişli ilginç yaratıkların yer aldığı oyunda hava, su, toprak, ateş üzerine kurulu bir dünya sistemi var. Kıyameti önlemek için bir şövalye olmanızı sağlayan oyun aralık ayında Playstation Plus üyeleri için aktif olacak.

THE PERSISTENCE

Uzay yolculuğuna çıkmaya hazırlanın. The Persistence sizi 2521 yılına götürüyor. Oyunda sizden uzayın derinliklerine gönderilen bir koloni yıldız gemisinin içinde kalıp yaşam savaşı vermeniz bekleniyor. Ölüm saçan yaratıklar savaşınızın en zorlu kısmı. Bir uzay gemisindesiniz ve etrafınız kötü yaratıklarla dolu. Hayatta kalmak için savaşmalısınız. Hayatta kalmanızın tek yolu gemiyi onarmak ve normal seyrine döndürmek. Her dakikası heyecan içinde geçen oyun eleştirmenlerden tam not aldı. Aralık ayında Playstation Plus üyeleri için aktif olacak.


THE WALKING DEAD: SAINTS AND SINNERS

Aynı isimli dizisiyle ünlenen The Walking Dead video oyunlarıyla da çok popüler. Yaşayanlarla ölülerin savaşını anlatan bu video oyunu oyuncular tarafından heyecanla oynanıyor. The Walking Dead’in ikonik mahallelerinde gezinme fırsatı veren oyun size bir savaşçı olmayı öğretiyor. Kendiniz ve başkaları için zor seçimler yapacağınız oyunda yırtıcı bir mücadele göreceksiniz. Oyuncuları tarafından zevkle oynanan oyun, aralık ayında Playstation Plus üyeleri için aktif olacak.

BEFORE YOU ALL

Hiç neon dünyasında savaşmış mıydınız? Oyun size daha önce yaşamadığınız oyun deneyimleri sunuyor. Sihirli canavarlarla savaştığınız bu oyunda dövüş tarzınızı belirleyecek ve neon dünyasının farkına varacaksanız. Grafikleriyle çok sevilen oyunun hayranı çok. Bu fantastik dünyada hem eğlenecek hem de mücadele edeceksiniz. Oyuncuları tarafından zevkle oynanan oyun, aralık ayında Playstation Plus üyeleri için aktif olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal