Steam'de İndirime Giren Oyunlar Nelerdir?

Popüler oyun platformu Steam’de dikkat çeken indirim dönemi. Birçok oyunda %60'a varan indirimler var.

01.05.2020-08:53 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-09:42) Steam'de İndirime Giren Oyunlar Nelerdir?

Steam’in rekabet savaşlarında girdiği indirim rüzgarlarıyla oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Özellikle Türkiye Steam mağazasından oldukça memnun çünkü oyun mağazası ayrıca TL bazında düşünerek fiyatlandırma yapıyor. İşte Steam indirimlerinin öne çıkanları…

STEAM REKOR KIRDI!

Oyun platformu Steam bir rekora daha imza attı. Daha önce de birçok oyuncu rekoruyla gündeme gelen Steam yeni bir rekor daha kırdı. Açıklanan verilere göre aynı anda platformda tam 28 milyon oyuncu çevrim içiydi. Daha önce de yaklaşık 26 milyon eş zamanlı oyuncu ile rekor kıran Steam, kendi rekorunu kırdı ve aynı anda online tam 28 miilyon oyuncuya ulaştı. Rekorun kırıldığı oyunlar arasında Counter Strike, GTA, PUBG, Dota gibi çok popüler oyunlar var.

STEAM İNDİRİMLERİNDE DİKKAT ÇEKEN OYUNLAR

Steam’in dönem dönem yaptığı indirimler sürekli olarak görülüyor ancak mevsim ya da özel gün indiriminde olmasa bile ara dönemlerde de alıcılarına büyük fırsatlar sunuyor. Yıl sonu indirimleri toplu olarak henüz duyurulmamış olsa da mağazada bazı oyunlarda dikkat çeken indirimler var. İndirimdeki oyunlar arasında FIFA, Marvel Avengers gibi gösterişli oyunlar da bulunuyor.

FIFA 22 STANDART EDITION / ULTIMATE LAUNCH EDITION

FIFA 22 yeni özellikleriyle vazgeçilmez ve klasikleşmiş FIFA serisinin son sürümdeki oyunu. FIFA serisinin 29. Oyunu olan FIFA 22 yönetici kariyeri oluşturulabilen yeni özelliğiyle çok sevildi.

FIFA 22 Standart Edition 419.99 TL yerine 251.99 TL.

FIFA 22 Ultimate Launch Edition 559.99 TL yerine 335.99 TL.


DAYS GONE

Oyuncularını korku dolu bir yolculuğa çıkaran Days Gone video oyununda temel amaç hayatta kalmak. Oregon’da geçen oyunun hikayesi küresel salgın nedeniyle yaşanan kıyametin ardından eski kanun kaçağı Deacon’un karısı Sarah’ın hayatta olabilme ihtimaline karşı onu aramaya başlamasıdır. Doğaüstü varlıkların ve silahların konuştuğu açık bir ortamda geçen Days Gone, oyuncuları tarafından çok seviliyor. 

Days Gone 279 TL yerine 167 TL.

HORIZON ZERO DAWN

Hikayesi, görselleri, seslendirmesi ve efektleriyle ön plana çıkan Horizon Zero Dawn savaşçı kadın karakteriyle çok ilgi görüyor.

Horizon Zero Dawn 275 TL yerine 137.50 TL.

DEATH STRANDING

Ünlü oyuncu Norman Reedus’un ana karakteri canlandırıp seslendirdiği oyun Death Stranding oyun içinde geçen farklı elementler ve savaş sahneleriyle çok sevilen aksiyon oyunlarından biri.

DEATH STRANDING: 399 TL yerine 119.70 TL.

BLACK 4 BLOOD

Çevrimiçi olarak oynanan Black 4 Blood çok oyunculu bir platformda oynanıyor. Kullanıcılar nişancı konumunda düşmanı alt etmeye çalışıyor. Black 4 Blood, grafikleriyle çok sevildi.

Back 4 Blood: 249 TL yerine 174.30 TL.

TERRARIA

Grafikleriyle Mario oyununu andıran Terraria devamlı keşfedilen dünyasıyla çok seviliyor. Madencilik üzerine olan bu video oyunu oyuncular tarafından oldukça sevilerek oynanıyor.

Terraria: 18 TL yerine 9 TL. 


DON’T STARVE TOGETHER

Wilson adındaki bilim adamının karanlık ve tehlike dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışmasını anlatan oyun grafikleriyle çok seviliyor ve birçok taraftara sahip.

Don’t Starve Together: 24 TL yerine 8.16 TL.

MARVEL’S AVENGERS

Efsanevi Marvel karakterlerinin mücadele ve aksiyon dolu savaşını anlatan video oyunu bütün dünyada biliniyor. Marvel filmlerinin taraftarları oyuna da büyük ilgi gösteriyor ve seviyor.

Marvel’s Avengers: 245 TL yerine 98 TL.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal