DJI Yeni Dronu Mavic Air 2'yi Tanıttı

Son dönemde teknolojide en çok geliştirilen ürünlerden birisi drone'lar. Bu alanda çalışmalar yapan markalardan olan DJI yeni Mavic Air 2 modelini duyurdu. Drone 34 dakikada havada kalabilirken 2.K çözünürlükte görüntü kaydı yapabiliyor.

29.04.2020-16:44 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-17:44)

Sivil drone alanında faaliyet gösteren DJI firması sevilen serilerinden olan katlanabilir Mavic ailesini büyütmeye devam ediyor. Şimdiye kadar Mini, Air, Zoom ve Pro versiyonları bulunan DJI Mavic'in serisi böylece yeni bir üye daha kazandı.

İlk versiyonuyla dizaynı aynı olan drone kılıfı ile 2.7K çözünürlük sunan bir kamera donanımı dahil edilmiş. Kamera sensörünün 48 megapiksel olduğu drone aynı zamanda 4K 60fps seviyesine kadar çıkabiliyor. Full HD yavaş çekimde ise 240fps kare oranları yakalanabiliyor.



İçerisinde yapay zeka nesne tanıma teknolojisi de barındıran Mavic Air 2 bir nesneyi takip ederek uçabiliyor. Ayrıca odaklandığı durumda kullanıcı tarafından da kontrol edilebiliyor.

Batarya kapasitesi itibariyle 34 dakikaya kadar havada kalabildiği belirtilen Mavic Air 2'nin hız olarak da firma tarafından 68 km'ye ulaşabildiği ifade ediliyor. Dikkat çeken bir diğer özelliği ise 10km uzaktan kontrol edilebilmesi.



DJI Mavic Air 2 modeli 6799TL ile piyasaya sunuldu. Drone'un kutusunda ek paket olarak istenirse 3 batarya, şarj istasyonu, omuz çantası ve karanlık filtrelerden oluşan bir set de alnabilecek. Bu durumda ise 8449TL’den satın alınabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal