Apple En Ucuz Telefonunu Tanıtmak İçin Hazırlanıyor

Apple, üçüncü nesil telefon Iphone SE’yi yakın zamanda tanıtacak. Daha uygun fiyatlı olacak olan Iphone SE 2022 yılında müşterisiyle buluşacak. Iphone SE fiyatı ne olacak, özellikleri ne? Yeni modelin detaylarını sizler için derledik.

02.12.2021-11:57 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-11:57) Apple En Ucuz Telefonunu Tanıtmak İçin Hazırlanıyor

TrendForce’un yeni raporunda duyurulan üçüncü nesil Iphone SE, 2022 yılının ilk çeyreğinde bekleyenlerle buluşacak. 5G desteğine sahip yeni modelin tanıtımının mart ya da nisan ayında olması bekleniyor. Ayrıca bu modelle birlikte yeni modellerin de geleceğinin sinyalleri verildi. İşte detaylar…

UYGUN FİYATLI IPHONE SE HEYECANLA BEKLENİYOR

2020 yılında çıkarılan Iphone SE 2 modelinin üzerine 5G desteğiyle gelecek ve üçüncü nesil bir telefon olacak olan 2022 Iphone SE, hem 5G desteği bulunan hem de uygun fiyatlı telefonlar arasında olacak olan ilk telefon. Yeni modelin gücü, Iphone 13 serisinin işlemcisi olan A15 Bionic çipte olacak. Tek kamera ile çıkacak olan yeni model Iphone SE’de yüz tanıma sistemi olmayacak.

IPHONE SE FİYATI NE OLACAK?

Uygun fiyatlı telefon segmentinde çıkarılacak olan yeni model Iphone SE fiyatının ne olacağı merak konusu oldu. Tahminler var ancak değişken kur sebebiyle kesin bir fiyat vermek mümkün görünmüyor. Yeni modeli bekleyenler bir önceki modelin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Önceki Iphone SE modeli şu anda 7000 TL civarında satışa sunuluyor. Yeni model çıktığında ekonomi durumunun ne olacağı merak ediliyor. Yeni modelle ilgili yeni özellikler duyurulmaya başlandıkça daha da merak edilen bir telefon SE merakla bekleniyor.


ÖNCEKİ MODELE BENZEYECEK

Apple ile ilgili doğru tahminleriyle bilinen Ming-Chi Kuo, yeni modelle ilgili de fikirlerini açıkladı. Ming-Chi Kuo’ya göre Iphone SE 3 görünüş olarak 2020 yılında çıkarılan modele benzeyecek. Yine yaptığı tahminlere göre ekran gövde oranı ve LCD panel aynı olacak. Bununla birlikte bu modelin, bu paneli kullanan son model olacağını da tahminlerine ekledi.

Parmak izi güvenlik sisteminin hangi tuş üzerinde olacağı ise merak konusu oldu. Bu konuda iki tahmin var. Parmak izi okuyucusu orta tuşta yer alabileceği gibi güç düğmesinin üzerinde de bulunabilir. İki tahmin de konuşulanlar arasında bulunuyor. Ancak orta tuşta olacağını söyleyenler çoğunlukta bulunuyor.

En ucuz model olacağı söylenen Iphone SE 3’ün birden fazla kamerası da bulunabilir. Ortada birçok tahmin var. Herkes mart ayındaki gerçekleşmesi beklenen tanıtım etkinliğine odaklanmış durumda. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal