PKK terör örgütü yandaşları ve FETÖ firarileri Fransa'da peş peşe gösteri düzenledi!

PKK/YPG yandaşlarının cumartesi günü Marsilya'da düzenlediği gösterinin sonrasında dün de sahneye FETÖ firarileri çıktı. FETÖ'cüler Strasbourg'ta,PKK standlarının yanında gösteri yaptı.

27.06.2022-10:18 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-10:50) PKK terör örgütü yandaşları ve FETÖ firarileri Fransa'da peş peşe gösteri düzenledi!

Terör örgütlerine ev sahipliği yaptıkları için İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girme başvurusuna Türkiye'nin tepkisi devam ederken, Avrupa ülkeleri terör örgütlerinin gösterilerini görmezden gelmeye devam ediyor. Terör örgütü PKK yandaşları, cumartesi günü Fransa'nın Marsilya şehrinde de yürüyüş gerçekleştirdi. Ellerinde örgüt paçavraları ve örgüt elebaşısının posterleri ile birlikte yürüyen göstericiler, Türkiye ve NATO aleyhine sloganlar attı. Sözde örgütün marşı eşliğinde yapılan eylemi Fransız polisi ise sadece izlemekle yetindi.


FETÖ'cüler sokaklarda

Geçtiğimiz gün FETÖ terör örgütü mensupları Fransa'nın Strasbourg kentinde bulunan Avrupa Konseyi binası önünde yürüyüş gerçekleştirdi. FETÖ mensuplarının bulunduğu alanın 50 metre ilerisinde ise terör örgütü PKK mensuplarının standının yer aldığı açık ve net bir şekilde görüldü.

İngiliz'den destek

Diğer taraftan; FETÖ firarilerinin organize etmiş olduğu yürüyüşe PKK terör örgütü destekçisi eski İngiliz İşçi Partisi Jeremy Corbyn de katıldı. Corbyn, burada "Sizinle dayanışma içindeyim" dedi. Fransa'daki PKK yandaşları, geçtiğimiz günlerde Avrupa Konseyi binasının önünde gösteri yapıp Türkiye aleyhinde kara propaganda faaliyeti göstermiş ve o esnada kendilerine tepki gösteren Türk öğrencilere de saldırmışlardı.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal