Pınar Gültekin'in Yakın Arkadaşı Konuştu

Eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin'in yakın arkadaşı Ceren T. tüm yaşananları anlattı.

13.08.2020-11:33 - (Son Güncelleme: 13.08.2020-11:31) Pınar Gültekin'in Yakın Arkadaşı Konuştu

Muğla'nın Ula ilçesinde hayatını sürdüren üniversite son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin'in eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından boğularak öldürülmesi ve cesedi yakıldıktan sonra varil içinde ormanlık alana gömülmesinin yankıları devam ediyor. Vahşice öldürülen Pınar Gültekin'in yakın arkadaşı Ceren T., yaşananları anlattı.

Pınar Gültekin'in kaybolduğu gün ve ölümü sonrasında yaşananları anlatan Ceren T. şunları söyledi:

'Pınar sosyal medyayı çok aktif kullanan biriydi. Kaybolduğu gün sosyal medyada yaptığım paylaşımı 1 gün boyunca beğenmeyince içime bir kurt düştü. Aradım telefonu kapalıydı. Görüşebileceği tüm arkadaşlarına tek tek yazdım ve kimsenin ulaşamadığını öğrenince en son kız kardeşine ulaştım. Onlar da ulaşamadıklarını söylediler. Jandarmaya haber verdik.

'PINARA ULAŞAMAYINCA CEMAL'İ ARADIM'

Pınar kaybolduktan 2 gün sonra yani 18 Temmuz'da aklıma Cemal geldi ve kaybolmadan 10-15 gün öncesinde Pınar'ın anlattığına göre Pınar'la son kez görüşmek istemişti. Pınar kabul etmemişti. Arkadaşlar vasıtasıyla Cemal'in numarasını buldum ve aradım. 'Cemal merhaba ben Ceren, Pınar'ın arkadaşıyım' deyince çok şaşırdı. Telefonda sesi titriyordu. 'Pınar'a 2 gündür ulaşamıyoruz bir bilgin var mı' dedim. 'Hayır nereden bileyim' dedi. Ben de 'Tamam biz jandarmaya haber verdik zaten' deyip kapattım.

'KATİLİN İŞ YERİNDE ÇALIŞTIĞIM DOĞRU DEĞİL'

Muğla'da AVM'de güvenlik kamerası görüntülerinde Pınar'ın son görüntülendiği kişi ben değilim. Bazı gazetelerde katilin iş yerinde çalıştığım yazıldı. Bu bilgi de doğru değil. Mağdur oldum. Savcılıkta ifade vermek durumunda kaldım.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal