Pınar Gültekin Davasında Flaş Gelişme! Adli Tıp Ek Raporu Geldi: Canlıyken Yakılmış!

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasında flaş bir gelişme yaşandı. Adli tıptan gelen ek rapora göre Pınar Gültekin'in canlıyken yakıldığı bir kez daha kanıtlandı.

24.01.2022-14:41 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-17:31)

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından canice katledilen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasında flaş bir gelişme yaşandı. Adli tıptan gelen ek rapor kan dondurdu. Pınar Gültekin'in canlıyken yakıldığı bir kez daha sabitlendi.

Muğla'da boğularak öldürülüp, cesedi varilde yakılan Pınar Gültekin'in (27) cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı'nın (32) yargılandığı davanın 9'uncu duruşması başlayacak. Duruşma öncesinde mahkemeye adli tıp ek raporu ulaştı.

CANLIYKEN YAKILDIĞI BİLDİRİLDİ

Gültekin avukatları Rezan Epözdemir ve Kübra Deniz Çelik, adli tıp ek raporunun geldiğini ve Pınar'ın canlıyken yakıldığını bildirdi. 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz 2020'de kaybolmuştu. Soruşturma kapsamında 5 gün sonra gözaltına alınan eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, çıkan kavgada Gültekin'i boğarak öldürdüğünü, cesedini bağ evindeki varile koyup yaktığını, üzerine de beton döktüğünü itiraf etmişti. 


Avcı'nın gösterdiği yerde bulunan varilde, Gültekin'in kısmen yanmış cesedine ulaşılmıştı. Pınar Gültekin, memleketi Bitlis'in Hizan ilçesinde toprağa verilmişti. Adliyeye sevk edilen Cemal Metin Avcı ise çıkarıldığı mahkemece 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek' suçundan tutuklanmıştı.

Katledilen Pınar Gültekin davasında 9. duruşması ise bugün adli tıptan gelen rapor beraberinde görüldü.

CİNAYET DAVASINDA 9'UNCU DURUŞMA

Pınar Gültekin'in cinayet şüphelisi Cemal Metin Avcı ile kardeşi, annesi ve babasının da aralarında bulunduğu 5 sanığın yargılanmasına devam ediliyor. Sanıklar bugün saat 14.00'te 9'uncu kez hakim karşısına çıktı.

Cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasını verdi. Dava hakkındaki delil, raporları, sanık Avcı'nın savunması ve tanıkların beyanları tüm dosya kapsamı göz önüne alınarak, Avcı'nın Pınar Gültekin'le ilişkisi bulunduğu, çevresinden gizlediği ve cesedini yaktığı ve deliler dikkate alındığında canlıyken yakıldığının sabit olduğu belirtildi. Cumhuriyet savcısı, sanık Avcı'nın kasten, tasarlayarak ve canavarca hisle öldürme suçunu gerçekleştirdiği için ağırlaştırılmış müebbetle cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal