Pınar Altuğ’dan ayrılık iddialarına flaş yanıt: Biz boşandık o yüzden yok

Küçük yaşlardan bu yana kameralar karşısında olan ve Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, 15 yıl önce nikah masasına oturduğu Yağmur Atacan ile boşanacağı iddiaların şok bir yanıt verdi. İşte detaylar...

13.06.2023-17:08 - (Son Güncelleme: 13.06.2023-17:08)

Çok genç yaşlarda mankenlik yapan sonrasında ise oyunculuk hayatına atılan Pınar Altuğ, yıllardır izleyiciler karşısına çıkan ve beğeni kazanan isimler arasında yer alsa da son dönemde özel hayatında yaşadığı çalkantılı süreçle gündeme geliyor. Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakterine hayat vererek milyonların beğenisini kazanan Altuğ, yaklaşık 15 yıl önce meslektaşı Yağmur Atacan ile nikah masasına oturmuştu. Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan birlikteliği ikili arasındaki yaş farkı sebebiyle eleştirilere maruz bırakılsa da çift yıllar boyu evli kalmaya devam etti. Ancak Altuğ’un katıldığı lansmanda Yağmur Atacan ile boşanacağı iddialarına verdiği cevap duyanları şok etti.

Boşandık o yüzden burada değil

Geçtiğimiz gün bir lansmanda görüntülenen güzel oyuncu Pınar Altuğ, basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti. Yağmur Atacan ile haklarında çıkan ayrılık iddialarına “Boşandık biz o yüzden Yağmur burada yok” şeklinde bir yanıt veren Altuğ, yorumlardan ne kadar sıkıldığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Pınar Altuğ Yağmur Atacan

Her dedikoduya yanıt veremem

Bir gazetecinin “Hakkınızda sürekli ayrılık dedikoduları çıkıyor, yanıtı ilk ağızdan duymak istedik” sözlerine yanıt veren Pınar Altuğ, “Ay ne yapayım Allah aşkına ya her dedikoduya yanıt veremem ben.” ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncu yakın arkadaşı Ceyda Düvenci ile eşi Bülent Şakrak hakkındaki boşanma iddialarıyla ilgili herhangi bir şey söylemedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal