Pınar Altuğ Takipçilerine Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Yıllarca televizyon ekranlarında yer alan Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ olay çıkaracak açıklamalara imza attı. Programda herkese ayar veren Altuğ, kaşınanı kaşarım sözleriyle dikkat çekti.

14.09.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-12:36) Pınar Altuğ Takipçilerine Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Bir dönem ekranların en sevilen dizisi olan Çocuklar Duymasın’da Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ bir programa katıldı. Fatih Altaylı’nın programına katılan güzel oyuncu kendisine yöneltilen sorulara tüm samimiyetiyle cevap verdi. Geçmişi ve bugünü hakkında kendisini hayranlarına anlatan Altuğ’a sosyal medya ile arasının nasıl olduğu soruldu. Kötü yorumlara karşılıksız kalamamasıyla hafızalara yer edinen Altuğ’dan konuya dair bomba açıklamalar geldi. 

94 TÜRKİYE GÜZELİ PINAR ALTUĞ

Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla bir döneme damgasını vuran, fakat Çocuklar Duymasın dizisi haricinde hafızalara çok da yer etmeyen Pınar Altuğ kısaca hayatındaki dönüm noktasından bahsetti. 1994 yılının Türkiye Güzeli seçilen Pınar Altuğ, o zamanki seçiliş hikayesini ve ailesinin bu konuya nasıl tepki verdiğini aktardı. Yarışmaya Neşe Erbek aracılığı ile katıldığını söyleyen güzel oyuncu keşfediliş hikayesini; “Neşe Erberk yüzünden güzellik yarışmasına girdim. 'Babam izin vermez' dedim ama kısa bir süre babamı kaybettim. Annem ile oturup konuştuk. O zamanlar mankenlik yapmaya başlamıştım. Neşe Erberk'in desteğiyle yarışmaya girdim ve 1994'te Türkiye Güzeli seçildim” şeklinde anlattı.

ÜNLÜ OYUNCU ALTUĞ LAFINI ESİRGEMEDİ

Altuğ’un kendisinden yaşça küçük biriyle birlikte olması bir döneme damgasını vurmuştu. Doktorlar dizisinde rol aldığı bir karakterle ün kazanan Yağmur Atacan, Pınar Altuğ ile hayatını birleştirme kararı almıştı. Aralarındaki yaş farkı magazin gündeminde çok konuşulmuş Atacan çifti bu durum karşısında çok yıpranmıştı. İkili sonrasında ailelerini genişletme kararı alarak bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Sosyal medya platformlarında halen daha acımasız yorumlarla karşılaşan 47 yaşındaki Pınar Altuğ ise takipçilerine karşı lafını esirgememeye devam ediyor. Ünlü oyuncu eşi ve kızı hakkında yapılan acımasız yorumlara tepkisiz kalamaması ile gündeme geliyor.

ALTUĞ: SOSYAL MEDYA BENİM İÇİN EĞLENCE

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya ile olan ilişkisi hakkındaki konuya da açıklık getirdi. Sunucu Fatih Altaylı’nın programına katılan oyuncu, “Kızını sosyal medyaya taşıyan annelerden değilsin” sözüne yanıt verdi. Güzel oyuncu dengeyi kurma noktasında başarılı olduğunu belirterek; “ Gerektiği kadar. Ne çok ortada, ne de çok saklıyorum. Sosyal medya benim için bir yandan iş bir yandan da eğlence. Şimdiki gençlik zaten her şeyi paylaşmanı istemiyor” şeklinde açıklığa kavuşturdu. Sıra sosyal medyada şahsına gelen yorumlara kayıtsız kalamaması üzerine dönünce, Altuğ yine çarpıcı ifadeler kullandı. Takipçilerine verdiği sert yanıtlar ile gündeme düşen güzel oyuncu konuya dair; “Kaşınanı kaşırım yapacak bir şey yok. Gelenin ne olduğuna bağlı. Hiç haksızlığa gelemem. Bazı şeyler insanın kanına dokunuyor. Sosyal medya bana göre ciddiye alınacak bir şey değil. Ben hâlâ aslında anı yaşama peşindeyim” diyerek son noktayı koydu. Yıllardır mutlu süren evliliğine karşı halen daha kötü yorumlar alan Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan hakkında; “Benim kocamın umurunda olmaz. 13 yıllık evliyiz hâlâ yaş farkına sallıyorlar. Yağmur'u tanıyan 'neden?' diye sormuyor" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal