Pileli Etekler Nasıl Yıkanmalı?

Uzun sık pileli etekler sezonda çok moda. Ancak yıkanma konusunda bazı hassasiyetler istiyor. İşte, pileli etekleri yıkama yöntemi…

27.11.2019-09:29 - (Son Güncelleme: 27.11.2019-09:27)

Pileli etekleri yıkarken dikkat edilmeli ve kuru deterjandan kaçınılmalıdır. Sıvı deterjan ve yumuşatıcı mutlaka kullanılmalıdır.

PİLELİ ETEKLER NASIL YIKANMALI?

Her ne kadar makinede pileli eteklerin yıkanması tavsiye edilmemesine karşın bazen acelesi olanlar ya da elde yıkamakla çalışmak istemeyen kadınların makine üzerinde yıkaması görülmektedir. Makinede yıkamasını gerçekleştirirken, her vakit bez bir torba içerisine yerleştirin ve o biçimde yıkamasını gerçekleştirmelisiniz. Ancak makinenin en hassas programlamasını tercih ederek yıkamanız halinde daha güzel bir netice verecektir. Üstelik hassas bir kumaş olması nedeniyle de yumuşatıcı kullanılmalıdır. Makinenin en hassas programı tercih edilmeli ve suyun sıcaklığı 30 derece olarak ayarlanmalıdır. Sıcak ayarlamasını yüksek yapanların pileli eteğin kumaşının oldukça hassas olması nedeniyle bozulmasına sebep olacaklarını bilmeleri lazımdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal