Buzdolabının Altını Çekmeden Temizlemenin Yolu

Büyük temizliklerde büyük eşyaları çekip altını temizlemek oldukça zorludur. Bu nedenle belli aralıklarla yapılır. Ancak çekemeden altını temizlemek mümkün.

22.11.2019-15:42 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-15:41)

Buzdolabını çekmek ve altını temizlemek zorludur. Ancak çekmeden sadece 3 madde ile altını temizleyebilir ve varsa altındaki böcekleri yok edebilirsiniz.

BUZDOLABININ ALTINI ÇEKMEDEN TEMİZLEMENİN YOLU

Boraks, sodyum, oksijen, bor ve sudan meydana geliyor. Bunların birleşimi boraksı harika bir deodorant yapar, küflere karşı oldukça etkilidir, kıyafetlerdeki lekeleri gidermek için kullanılır ve evdeki öteki birçok şey için oldukça etkili bir temizleyicidir. Buzdolabının altını temizlemek için, bir parça parşömen kağıdına pudra şekeri ve boraks dökün ve kağıdı buzdolabının altına itin. Buzdolabının altına saklanan böcekler, pudra şekeri tarafından çekilir, boraks da böcekleri yok eder. Buzdolabının altına koyduğunuz kağıdı belirli aralıklarla çekin, lazım olursa değiştirin. Tencere ve tavalarınızı yeniden yeni gibi parlatmayı arzu ederseniz, içine azıcık boraks dökün, su katın ve birkaç dakika bekletin. Ardından süngerle ovalayarak temizleyin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal