Koltuk Nasıl Temizlenir? İşte Çeşidine Göre Koltuk Temizleme Yöntemleri

Koltuklar çoğu insanın evinde özenerek seçilmiş ve hassas şekilde kullanılan ev eşyalarıdır. Hatta çoğumuzun evinde yaşadığı ortak durum salondaki koltukların az kullanıldığı için daha temiz kalması durumu peki ya otuma odasının koltukları? İşte koltuk nasıl nasıl temizlemenin cevabı haberimizde.

16.11.2019-13:34 - (Son Güncelleme: 16.11.2019-13:14)

Piyasada koltuk fiyatlarını araştırdığınızda, koltukları doğal yöntemler ile temizlemek neler yapabileceğinizi merak edebilirsiniz. Yeni bir koltuk alamın epey bi maliyetli olduğunu düşündüğünüzde, koltuğu yenilemek için kısa süreli bir temizlik yapmaknın daha mantıklı olduğunu anlarız. Peki nasıl yaparız bu temizliği?

KOLTUKLAR NASIL TEMİZLENİR?

1) Deri Koltuklar: Sirke & Zeytinyağı, sirke ile zeytinyağını büyükçe bir kap içerisinde karıştırın ve hazırlanan karışımı sprey şişe içine aktarın. Temizlenecek deri koltuklarınızı bu doğal deterjan ile temizleyin

2) Pamuklu Koltuklar: Sabun & Sirke ve arap sabunu malzemelerini kullanarak oluşturacağınız karışımı sprey şişe içine aktarın ve spreyi koltuğun lekeli kısmına ve ya tüm yüzeyine püskürtün. Nemli bez kullanın.

3) Kadife Koltuklar: Bulaşık Deterjanı, Bulaşık deterjanı ile ılık suyu bir sprey şişe içinde güzelce çalkalayın ve lekeli yüzeye püskürtün. Yüzeyde bir süre kalsın ardından nemli bir bezle yumuşak bir şeklide temizleyin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal