Taşınma İşlemini Kolaylaştıran Temizlik Tüyoları

Yeni bir hayat ve yeni bir evde yepyeni başlangıç yapmayı düşünüyorsanız temizlik konusunu muhakkak düşünmüşsünüzdür. Yeni eve taşınacaklar için taşınma ve temizlik tüyolarını haberimizde derledik.

12.11.2019-10:57 - (Son Güncelleme: 12.11.2019-10:42)

Öncelikle eksi evinizde eşyalarınızı paketlerken bir çok gereksiz eşyayı atsak da yeni eve yerleşirken fazla gelen eşyalar olabiliyor. Yeni eve taşıdığınız eşyalar içinde yeniden bir seçim yaparak gereksinim olmayan eşyaları çöpe atın ve taşınma aşamasında köşeye ayırdığınız çöpleri atın. Aksi halde bir köşede biriktirdiğiniz çöpler işinizi ve temizlik yapma sürecinizi uzatacaktır. 

TEMİZLİĞİ NASIL PRATİK HALE GETİREBİLİRSİNİZ?

-Yıkanacak eşyalar ya da kokacak bozulacak eşyalarınızı hızlıca bölüm bölüm ayırarak buzdolabı ya da kıyafetlerin olduğu kutuları odalara göre yönlendirip hangi eşya hangi odaya ait ayıklamak çok daha pratik olacaktır. 

-Taşınma sürecine her zaman kontrolü elinizde tutun. Aksi halde yapılması gereken eşyaların sırasını karıştırıp taşınma sürecinizi zorlaştırabilirsiniz. 

-İşe ilk önce detaylı bir şekilde evi temizlemektense evin kabasını almak için elektrikli süpürgeye ve viladya  gergek duyacaksınız o yüzden süpürmeden sonra vilada ile evin her yerini dolaştıktan sonra eşyalarınızı paketli bir şekilde odalara ayırıp kaba taslak şekilde yerleştirin. 

-Sıra evi detaylı olarak temizlemeye gelince kapı arkaları, tavan araarı ya da avize gibi yerler toz tutmaya elverişli yerler olduğundan sık sık bu bölgeleri sirkeli su ile tozunu almaya dikkat edin. 

Son Dakika Kadın Haberleri için ssayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal