Pepe İle Merih Arasında Tansiyon Yükseldi!

Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinde Porto sahasında Juventus'u ağırladı. Portekiz ekibinin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmada Pepe ve Milli oyuncumuz Merih Demiral arasında gerginlik yaşandı.

18.02.2021-10:41 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-11:04) Pepe İle Merih Arasında Tansiyon Yükseldi!

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinde Porto sahasında Juventus'u ağırladı. Portekiz ekibinin 2-1 üstünlüğü ile biten son 16 turu mücadelesi ilk maçında sakatlanan Chiellini'nin yerine geren Milli oyuncumuz Merih Demiral ile Portolu Pepe arasında tansiyon yükseldi.  

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0'lık Porto üstünlüğü ile sonuçlanırken, ikinci yarıda Juventus'un kazandığı köşe vuruşu sonrası gol arayan siyah beyazlılarda Milli futbolcumuz Merih Demiral arka direğe doğru yönelen topa kafa vurmak için yükseldiği sırada Portolu Pepe ile çarpıştı. 


İkilinin havada çarpışmasından sonra Pepe yeri düştüğü esnada Milli futbolcumuz Merih Demiral'a yumruk sallamaya çalıştı. 

Pepe'nin sallamaya çalıştığı yumruğun Merih'e isabet etmemesi büyük bir gerginliği önledi. İkili arasında yaşanan gerginlik daha fazla büyümeden son buldu.

İkili arasında yaşanan gerginlik maç sonunda yaptıkları konuşmanın ardından tatlıya bağlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal