Pavarotti film konusu ve oyuncuları

Dünyaca ünlü opera sanatçısı Pavarotti'nin hayatının zorlukları herkes tarafından bilinirken bu belgeler niteliğinde filme aktarılmıştır. Pavarotti filmi 2019 yılında yayınlanması halinde günümüzde hala severek izlenmektedir. Pavarotti film oyuncuları ve konusu haberimizde. İşte detaylar...

26.06.2022-14:14 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-14:14) Pavarotti film konusu ve oyuncuları

Opera sanatçısı Luciano Pavarotti’nin hayatının ele alındığı Pavarotti filminde yaşanan zorluklar, verilen mücadeleler ve tüm uğraşlar tek tek gösterilmektedir. Fragmanının izlenmesiyle bile etkilenmenin mümkün olduğu Pavarotti filminin izlenmesi tavsiye edilir. Pavarotti film konusu nedir? Pavarotti film oyuncuları kimlerdir?

8 Kasım 2019 tarihinde vizyona giren Pavarotti filmi 1 saat 57 dakika boyunca ekranlarda kalırken biyografi türünde olması da tercih neden olmaktadır. Pavarotti filminin yönetmen koltuğunda oturan isim Ron Howard olurken oyuncuları ise Luciano Pavarotti, Bono, Jose Carreras'dır.

Pavarotti film fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=ZuuPXMeL3JY bu adres üzerinden ulaşabilir.

Pavarotti film konusu

Pavarotti film konusu

Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük opera sanatçılarından olan Pavarotti'nin yaşam hikayesi bu filmde ele alınmaktadır. 1990 yılında İtalya'da gerçekleşen Dünya Kupası'nda Nessun Dorma isimli şarkıyı seslendirmesi sonucunda adı kısa sürede tüm dünyaya yayıldı. Milyonlarca insanın beğenisi toplayan Pavarotti dünya çapında yıldız olurken hayatı boyunca yaşadığı adaletsizliği ve yardıma muhtaç kişilere el uzatması ile de tanınmaktadır. Biyografi türündeki bu filmde Pavarotti'nin hayatı konu haline getirilmiştir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal