Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar'ı, Manchester City transfer gündemine aldı!

Paris Saint Germain'den ayrılması gündemde olan dünya yıldızı Neymar ile Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City'nin transferde ilgilendiği öğrenildi.

16.03.2022-13:15 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-16:14) Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar'ı, Manchester City transfer gündemine aldı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenen Paris Saint Germain takımında taraftarlar alınan kötü sonuçların ardından takıma ve yönetime büyük tepkiler gösteriyorlar. Paris Saint Germain'de eleştirilerin odağında olan isimlerden birisi ise Neymar oldu. Hatta takımın başkanının da futbolcudan memnun olmadığı öğrenildi.

Başkan gönderilmesine karar verdi

Takımda yeni bir yapılanmaya gideceği konuşulan PSG başkanı Nasse Al - Khelaifi, Brezilyalı futbolcunun performansından memnun değil ve takımda devam etmesine sıcak bakmıyor. Bu anlamda futbolcunun yaz transfer döneminde takımdan gönderileceği ifade edilmekte. Takımdan gitmesi gündemde olan futbolcuyla Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City ilgileniyor.

Neymar ile Manchester City ilgileniyor.

Teknik adam Brezilyalı futbolcuyu parlatmak istiyor

Manchester City'nin hocası Pep Guardiola'nın Neymar'ın transferine oldukça sıcka baktığı ve futbolcunun transferi için yönetime talimat verdiği öne sürüldü. Gelen bilgilere göre Pep, Neymar'ın yeniden yıldızının parlayacağına inanıyor. Bu anlamda yaz transfer döneminde futbolcunun Manchester City'e transferinde önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu. Futbolcunun transferiyle ilgili yaşanan gelişmeler, futbol dünyası tarafından merakla takip ediliyor. Neymar'ın Barcelona'ya dönebileceği de konuşulan konular arasındaydı. Bu anlamda futbolcunun kariyeri için nasıl bir karar vereceği futbolun gündeminde yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal