Ali Akman kimdir, kaç yaşında? Ali Akman hangi takımlarda oynadı, hangi altyapıdan çıktı? Ali Akman kariyeri ve biyografisi

Başarısıyla adından söz ettiren genç futbolcu Ali Akman, arama motorlarında sıkça aratılan bir isim oldu. Performansıyla kendini belli eden genç ismi merak edenler, Ali Akman kimdir ve kaç yaşındadır gibi konuları araştırmaya başladı. Birçok kişinin araştırdığı Ali Akman hakkında merak edilenleri sizler için derledik!

16.03.2022-13:02 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-13:03) Ali Akman kimdir, kaç yaşında? Ali Akman hangi takımlarda oynadı, hangi altyapıdan çıktı? Ali Akman kariyeri ve biyografisi

Bursaspor kadrosunda profesyonel futbol kariyerine adım atan genç futbolcu Ali Akman, şu sıralar adından sıkça söz ettiriyor. 18 Nisan 2002 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Ali Akman, henüz 20 yaşında olmasına rağmen önemli başarılara imza attı.

2013 yılında İnegölspor kadrosunda futbola başlayan Ali Akman'ı 2 yıl sonra Bursaspor renklerine kattı. 9 Eylül 2015 tarihinde Bursaspor'un altyapısına transfer olan Akman, 31 Ağustos 2018'de yeşil beyazlı takımla 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı.

Fakat Bursaspor, hızlı bir başarı elde eden ve uzun zamandır kadrosunda yer alan genç futbolcuyu 2 Şubat 2021'de kadro dışı bıraktı.

Ali Akman futbolcu

Sözleşmesi feshedildi!

Bursaspor Yönetim Kurulunun oy birliği ile aldığı ortak kararın nedeninin ise, genç futbolcunun etik dışı transferi ve davranışları olduğu belirtildi. Yeşil beyazlı formayı giydiği sırada Ali Akman'ın yurt dışı transferinin kesinleşmesiyle takımın bu karara gittiği anlaşılırken, genç oyuncunun sözleşmesi 1 Mart 2021 tarihinde, Bursaspor ile karşılıklı olarak sonlandırıldı.

 Bursaspor'da başladığı profesyonel futbol kariyerinde gösterdiği performansla dikkat çeken Akman, bu başarısıyla yurt dışında futbol oynama imkanı da elde etti.

Santrfor pozisyonunda oynayan başarılı futbolcu, Almanya Bundesliga takımı olan Eintracht Frankfurt ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Genç futbolcu Bursaspor ile sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesinden dolayı, 1 Temmuz 2021 tarihinde bonservis bedeli olmadan transfer edilmesi planlanan takıma 8 Mart tarihinde katılmak durumunda kaldı. Ali Akman daha sonra, 1 sezonluğuna kiralık olarak Hollanda Ligi takımlarından NEC Nijmegen kadrosunda dahil oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal