NEC Nijmegen formasını terleten Ali Akman Hollanda Ligi tarihine adını yazdırdı!

Hollanda Ligi takımlarından NEC Nijmegen'da kiralık olaram forma terleten Ali Akman performansıyla adından söz ettiriyor. Takımının, Groningen'i deplasmanda 4-3 yendiği karşılaşmada takımının ilk golünü atan 19 yaşındaki futbolcu tarihe geçmiş oldu.

14.03.2022-18:11 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-18:19) NEC Nijmegen formasını terleten Ali Akman Hollanda Ligi tarihine adını yazdırdı!

Bursaspor'dan ayrılmasının ardından sezon başında Alman ekiplerinden Frankfurt'a transfer olan, fakat daha sonra Hollanda'nın Nijmegen takımına kiralanan Ali Akman, yeni takımındaki başarılı grafiğine devam ediyor.

Son karşılaşmada tarihe geçti

Ali Akman son karşılaşmada takımının deplasmanda Groningen'e yenilmesine karşılık tarihe geçti. Genç yıldız takımının ilk golünü atarken bu sezonki 6. golüne ulaşmış oldu. 

6. golüne ulaşan Ali Akman (19 yaş, 328 gün) 26. hafta sonunda bu rakama ulaşan en genç yıldız unvanını elde etmiş oldu.

Ali Akman, Hollanda Ligi tarihine geçti.

Daha önce ödül kazanmıştı

Genç yetenek Ali Akman daha önce performansıyla önemli bir ödülün sahibi olmuştu. Futbolcu Hollanda günlerine ödülle başlamıştı. Genç yıldız, performansıyla Ağustos ayında en iyi genç futbolcuya verilen Johan Cruyff Yetenek Ödülü'nün sahibi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal