Ali Akman'dan Çarpıcı Açıklamalar

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'dan olaylı bir şekilde Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankurt'a transfer olan Ali Akman, Frankurt macerası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

03.04.2021-16:23 - (Son Güncelleme: 03.04.2021-16:23) Ali Akman'dan Çarpıcı Açıklamalar

18 yaşındaki genç golcü Ali Akman, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile olan sözleşmesinin sona erecek olması ile birlikte kulübü ile sözleşmesini uzatmamış ve sonrasında Alman ekibi Eintracht Frankurt ile sözleşme imzalamıştı. Bursaspor taraftarlarından ve kulübünden çok yoğun bir tepki alan Ali Akman, yaşadığı bu sürecin ardından Frankurt kadrosuna dahil olmuştu.

Eintracht Frankurt forması giyen 18 yaşındaki gururumuz Ali Akman, yapmış olduğu açıklamalarda ;

AMCAM İLE İLETİŞİME GEÇTİLER

Frankfurt, geçen sezondan beri oynadığım kulüp ve milli takım maçlarını yakından takip etmiş. Amcam (Ayhan Akman) ile iletişime geçerek bana ulaştılar.

OYUN SİSTEMİNE UYGUNUM

Frankfurt ile yaptığımız görüşmelerde oyun sistemlerine uygun olduğumu ve birçok mevkide oynayabileceğimi düşündüklerini belirttiler. Beni çok istemeleri ve verdikleri güven çok önemliydi. Daha ilk günden doğru karar verdiğimi anladım.

BURAYA TRANSFER OLAN OYUNCULARA BAKTIM

Bundesliga'ya giden oyuncuları inceledim ve Almanya'ya gidenlerin gelişimlerinin daha iyi olduğunu fark ettim. Silva ve Jovic'ten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Türkiye'den farkı, oyuncuların mental ve kalite olarak daha iyi durumda olmaları.

HEDEFİM BURADAN EN YUKARIYA

2-3 yıl burada iyi performans gösterip daha iyi yerlere gelmek istiyorum. Lautaro Martinez, Agüero, Lewandowski ve Haaland beğendiğim oyuncular forvetler. Oyun stillerinin bana benzediğini düşünüyorum. Onları izleyip kendime bir şeyler katmayı düşünüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal