Palyaço film konusu ve oyuncuları

Korku severlerin dikkatini çeken yapımlardan birisi olan Palyaço filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bizler de bu nedenle Palyaço film konusu ve oyuncularına haberimizde yer verdik.

26.06.2022-11:00 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-11:00) Palyaço film konusu ve oyuncuları

Ünlü yönetmen Joseph P. Kelly’nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu Palyaço filmi 2019 yılında beyaz perdede gösterime girerek izleyenlerle buluştu. Konusu ve oyuncu kadrosu sayesinde film severlerin dikkatini çeken yapımlardan birisi olmayı başaran Palyaço filminin konusu ve oyuncuları merak edilen konular arasında yer alıyor.

Palyaço filmi konusu nedir?

Las Vegas’taki bekarlığa veda partisine gelen bir grup genç, yaşadıkları yerden Vegas’a doğru yola çıkar. Yolculuk sırasında Vegas’taki bir başka arkadaş ile karşılaşır ve iki grup Clown Motel adı verilmiş olan bir otelde konaklayacaktır. Fakat arkadaş grubu bu otel içerisinde garip olaylarla karşı karşıya kalacaktır.

Palyaço filmi

Otelin karşısında ürperti verici bir mezarlık vardır. Gruptan bir kişi otelde yaşadıkları tuhaf olayı kamera altına almak istemektedir. Bu tuhaf olayların detaylarını öğrenmek isteyen arkadaş grubunun diğer mensupları ise otelde daha önce bir yaşamış olan bir palyaçonun ruhunun olduğunu öğrenecektir. Arkadaş grubu bu söylentilerin ne derece doğru olduğunu araştırmaya koyulur ve böylece kendilerini bir anda korkunç olayların içerisinde bulacak ve korku dolu anlar yaşayacaktır.

Palyaço filmi oyuncuları kimlerdir?

Korku ve gerilim türündeki Palyaço filminin oyuncuları Martin Klebba, Ari Lehman, Tony Moran’dır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal