Palangaya Astı Serbest Kaldı

Konya'da araç yedek parçası satan oto parçacısında çalışan çırak E.A.Y.'yi, kötü muamele yapan patron hakkında karar verildi.

28.12.2019-21:20 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-21:10) Palangaya Astı Serbest Kaldı

Getireceği vidanın numarasını hatırlamadığı bahanesiyle halk dilinde "caraskal" olarak adlandırılıan palangaya bağlayıp, tavana astığı iddia edilen patron kardeşler, adli kontrol denetiminde serbest bırakıldı.

Karatay ilçesinde H.H.Y. ile kardeşi E.A.Y., geçen eylül ayında araç yedek parça satışı yapan M.C.'ye ait iş yerinde çırak olarak işe başladı. Yaklaşık 20 gün sonra E.A.Y., iş yeri sahibi M.C. tarafından vida alması için malzemeciye gönderildi. Alacağı vidanın numarasını unutan E.A.Y., yolda ağabeyi H.H.Y.'yi telefonla arayıp, vidanın numarasını sordu. E.A.Y. vidayı alıp, iş yerine döndü.

"BİR DAHA UNUTMAZSIN" DEDİ, TAVANA ASTI

İddiaya göre iş yeri sahibi M.C., vidanın numarasını unuttuğu için E.A.Y.'yi halk arasında ‘caraskal’ olarak bilinen palangaya bağlayıp, tavana astı. Pantolonu da yarıya kadar indirilen E.A.Y., yaklaşık 15 dakika asılı kaldıktan sonra M.C. tarafından caraskal kırılabilir düşüncesiyle indirildi. İki kardeş korktukları için durumu ailesine anlatmadı. E.A.Y. ise olayın ardından iş yerine gitmedi

 


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal