Özlem Balcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? MHP Muğla milletvekili adayı Özlem Balcı hangi dizilerde oynadı, evli mi? Özlem Balcı hayatı ve biyografisi

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde pek çok sanatçı seçimlere milletvekili adayı olarak katıldı. Bu isimlerden birisi de Özlem Balcı oldu. Peki Özlem Balcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? MHP Muğla milletvekili adayı Özlem Balcı hangi dizilerde oynadı, evli mi? İşte Özlem Balcı hayatı ve biyografisi...

07.04.2023-12:25 - (Son Güncelleme: 07.04.2023-12:25)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28. dönem cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri öncesinde milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti. MHP adayları arasında sinema ve tiyatro sanatçısı Özlem Balcı’nın da yer alması dikkat çekti. Özlem Balcı’nın hayatı ve kariyeri, bu gelişmeyle beraber insanların araştırdığı konular arasında yer aldı. Peki Özlem Balcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? MHP Muğla milletvekili adayı Özlem Balcı hangi dizilerde oynadı, evli mi?

Özlem Balcı kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Sinema ve tiyatro oyuncusu Özlem Balcı, 25 Nisan 1984 tarihinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Fethiye’de tamamlayan Balcı, çalışma hayatına öğrencilik yıllarında başladı. 

Özlem Balcı

Lise'de yerel kanallardan F Radyo & TV'de DJ'lik yaptı. Aynı kanalda haber spikerliği, metin yazarlığı ve haber muhabirliği yaptı. Köyümüzde Özlem programında sunucu, Sabah Şekerleri programında yönetmenlik görevini üstlendi. Özlemce isminde kendi programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. Muğla'nın yerel kanallarından Şah TV'de haber spikerliği yaptı. Çeşitli görevlerinden dolayı ödüller kazandı. 2001 yılında Çankaya Üniversitesi İ.İ.B.F. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazandı. Tatil dönemlerinde Fethiye'de bir tatil köyünde çocuk animasyonu ve halkla ilişkiler alanlarında çalıştı. Çalıştığı kurum bünyesinde animasyon aktivitelerine İngilizce tiyatro oyunları koyarak yönetmenlik yaptı. Çeşitli alanlarda dersler verdikten sonra üniversite eğitiminin üçüncü senesinde okulu bırakıp M.S.M'de tiyatro eğitimleri almaya başladı.

Özlem Balcı MHP’den mi aday oldu?

Sinema ve tiyatro sanatçısı, TRT ekranlarında yayınlandığı dönemlerde reyting rekorları kıran Seksenler dizisinde oynayan Özlem Balcı, MHP Muğla Milletvekili aday adayı oldu. Ocak ayında MHP Muğla İl Başkanlığında partiye üye olan Balcı, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Muğla milletvekili aday adalığı müracaatımı yaptım” dedi.

Özlem Balcı, Muğla'dan 1. sıradan aday gösterildi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal