Ozan Tufan'ın Son Hali Büyük Tepki Topladı!

Fenerbahçe'nin gündemden düşmeyen genç oyuncusu Ozan Tufan, geçtiğimiz sezon yükselen form grafiğine adeta gölge düşürdü. Sarı lacivertli taraftarlar genç oyuncunun son halini görünce endişelenmeye başladı.

01.07.2021-16:25 - (Son Güncelleme: 01.07.2021-16:25) Ozan Tufan'ın Son Hali Büyük Tepki Topladı!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışını son haftalarda Beşiktaş'a kaybeden Fenerbahçe'de takımın en önemli kozlarından biri gösterdiği bireysel performans ile Ozan Tufan olmuştu. 

Zaman zaman aldığı kilolar ile gündeme gelerek manşetlerden düşmeyen ve eleştiri yağmurlarının hedefi olan Ozan Tufan, geçtiğimiz sezon kilolarını vermesinin ardından gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı.

Ozan Tufan, kilosuna dikkat etmediği ve çalışmalarını aksattığı için Alanya'ya kiralanmış, Sergen Yalçın'la yakaladığı çıkıştan sonra Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. 

Genç oyuncu yaşadığı bu zorlü süreçler ile ilgili yapmış olduğu açıklamada ; 

' Depresyona girmiştim. Hayatımın en kötü dönemiydi. ' ifadelerini kullanmıştı.

İngiltere Premier Ligi'ne transfer olacağı konuşulan Ozan Tufan için bu ihtimal zora girebilir. 26 yaşındaki futbolcu, yine kilo almaya başladı. EURO 2020'de Milli Takım'da etkisiz bir performans koyan Ozan'ın, maçlarda aldığı kilolar ortaya çıkmıştı ama tatille birlikte bu durum daha da kötüye gitti.

Milli Takım'da EURO 2020 döneminde yine kilo aldı. Fit görüntüsünün maçlarda bozulduğu ortaya çıkan Ozan'ın tatilden paylaşılan fotoğrafı şaşkınlık yarattı. 26 yaşındaki futbolcunun sezon içindeki fit görüntüsü gitti, yerine eski göbekli hali geldi. Ozan sezon başlamadan kiloları vermezse taraftarın hışmına uğrayabilir.

Ozan, fiziğiyle oynayan bir futbolcu olduğu için fit görüntüsünü kaybettiğinde adlığı kilolar nedeniyle devamlılığı ve performansı düşüyor. Tatildeki halini sezon başlayana kadar kaybetmezse yine taraftarın hışmına uğrayabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal