Ozan Tufan'ın Talipleri Artıyor!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla ve A Milli Futbol Takımımızda son dönemde yükselen formuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Ozan Tufan'ın talipleri her geçen gün daha da artıyor.

30.03.2021-15:39 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-15:39) Ozan Tufan'ın Talipleri Artıyor!

Devre arası transfer döneminde Ozan Tufan için İngiltere Premier Lig ekipleri Fenerbahçe'nin kapısını çalmıştı. 10 milyon euroyu aşan teklifleri sezon sonunda görüşelim diyerek reddeten Fenerbahçe, Ozan'ın Milli Takımın 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynadığı Hollanda ve Norveç karşılaşmalarında da göstermiş olduğu başarılı performans sonrası sarı lacivertli ekipte yüzler iyice gülüyor.

EURO 2020 için Ozan Tufan'ın Milli Takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olacağını düşünen Fenerbahçe yönetimi 26 yaşındaki oyuncunun turnuvada sergileyeceği performansla piyasasını artıracağına inanıyor.

Ozan Tufan için devre arasında 13 milyon euroluk bir teklif ileten İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın teklifini 15 milyon euroya çıkarttığı öğrenilirken Fenerbahçe'nin bu teklifide reddettiği öğrenilirken sarı lacivertli yönetimin 20 milyon euroluk bir teklifin altında bulunan bir teklifi kabul etmeyeceği öğrenildi.

Bursaspor alt yapısında yetişen Ozan Tufan, 2013-2014 sezonunda A takıma yükseldikten sonra göstermiş olduğu performansla büyük bir beğeni toplamıştı. 

2015-2016 sezonunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer olan Ozan Tufan, 7 milyon euroluk bir bonservis bedeli kazandırmıştı.

26 yaşındaki Ozan Tufan, 2018-2019 sezonunda form grafiği yerlere düştüğü bir dönemde tüm eleştiri oklarının hedefi haline gelmişken yine Spor Toto Süper Lig ekiplerinden olan Akdeniz temsilcisi Alanyaspor'a kiralanmıştı. Alanyaspor döneminde Teknik Direktör Sergen Yalçın ile birlikte adeta küllerinden doğan Ozan Tufan, 2018-2019 sezonunun sonunda döndüğü Fenerbahçe'de bambaşka bir Ozan Tufan izletmeye başlatmıştı.

A Milli Takımda, 2014 yılından itibaren forma giyen Ozan Tufan, 57 karşılaşmada forma şansı bulurken 9 gollük bir katkı sağlamıştı.

Ozan Tufan, bu sezon Fenerbahçe'nin en çok beğenilen isimlerinden biri olurken 27 karşılaşmada forma şansı bulurken 5 gol, 6 asistlik bir katkı sağlayarak takımının en büyük destekçilerinden biri haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal