Mohamed Salah Real Madrid'den Rövanş Almak İstiyor

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşen Liverpool'da Mohamed Salah, 2018'de oynanan finalin rövanşını almak istiyor.

30.03.2021-15:34 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-20:44) Mohamed Salah Real Madrid'den Rövanş Almak İstiyor

Şampiyonlar Ligi Son 16 turunda RB Leipzig'i eleyen Liverpool, çeyrek finalde Real Madrid'le eşleşti.

2018 Şampiyonlar Ligi finalinde iki takımın karşılaşmasında Sergio Ramos'un  Mohamed Salah'a yaptığı faul sonrası omzundan sakatlanan Mısırlı oyuncu gözyaşları içinde sahayı terketmek zorunda kaldı.

Mohamed Salah; 'Maçı kazanmak için iştahlıyım' dedi.

2018'deki finalde Sergio Ramos'un müdahalesinden sonra yerde kalan Salah omzundan sakatlandı. Mısırlı oyuncu gözyaşları içinde sahayı terketmek zorunda kaldı. Yıldız oyuncu; 'Tarih. Ramos'un faulünü düşünmüyorum. Ben takımımı düşünüyorum, herkes kendi takımını düşünüyor ve kazanmak istiyor.' ifadelerinde bulundu.

BİZ ŞAMPİYON BİR TAKIMIZ

'Farklılıkları bugünle kıyaslayınca Premier Lig'i ve Şampiyonlar Ligi'ni kazandık. Biz şampiyon bir takımız. Çok şey değişti.' dedi.

O BÜYÜK BİR TEKNİK DİREKTÖR

Zinedine Zidane hakkında; 'O büyük bir Teknik Direktör, 3 Şampiyonlar Ligi kazandı ve iyi gidiyor. Ben küçükken idollerimden biriydi, koç olarak da iyi gidiyor.' dedi.

Kulüpteki geleceği için konuşan tecrübeli oyuncu, İspanya'ya gitme dedikodularına; 'İspanya? Kim bilir, belki bir gün... Neden olmasın?' diyerek sözlerini bitirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal