Oyuncu Hazal Kaya Aldığı Haberle Kahroldu: Sosyal Medyadan Yardım Çağrısında Bulundu

Ünlü oyuncu Hazal Kaya sosyal medya hesabından bu kez acı bir haberi duyurdu. Ünlü oyuncu arkadaşının ölüm haberiyle yıkıldı. İşte o ani ölümün perde arkası…

03.02.2021-12:14 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-18:32)

Hayat verdiği karakterlerle ve aile hayatıyla son zamanlarda sık sık gündeme gelen Hazal Kaya’dan kötü haber geldi. Güzel oyuncu arkadaşının ani ölüm haberiyle yıkıldı. Sosyal medyayı aktif ve eğlence amaçlı kullanan oyuncu Hazal Kaya, Instagram hesabından ilk kez kötü bir haberle geldi. Kaya yaptığı paylaşımda arkadaşının ani ölümünün sebebini söyleyince hayranları büyük bir üzüntüye kapıldı. Sosyal medya üzerinden yardım isteyen oyuncu arkadaşının bir polis tarafından silahla vurularak öldürüldüğünü iddia etti. Bunun üzerine meydana gelen bu olayı gören kişilerden tanık olmasını isteyen oyuncu arkadaşı için olaya dahil oldu.

HAZAL KAYA YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Bugüne kadar birçok projede yer alan ve aldığı her rolü hakkıyla yerine getiren isimlerden Hazal Kaya, geçtiğimiz gün çarpıcı bir yazı paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda arkadaşının ani ölümünü ve olaya tanık olan kişilerin tanık olarak ifade vermesi gerektiği yönünde yardım çağrısında bulundu. Silahla öldürülen arkadaşı için çağrıda bulunan Hazal Kaya, olayın görgü tanıklarının İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek ihbarda bulunması için bir yazı paylaştı. O yazıda; “Kamuoyuna önemli çağrı! 29 Kasım 2021 tarihinde saat 22.00 sularında İstanbul'un en işlek noktalarından biri olan Göztepe Minibüs caddesinde (Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi önü) çok sevdiğimiz arkadaşımız Çetin Kaya, polis kurşunuyla başından vurularak öldürüldü. Savunmasız, silahsız vatandaşa gerçekleşmiş olan bu cinayeti gören, duyan kişilerin Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruda bulunmalarını talep ederim. İçimizin yandığı bu zor günlerimizde hukukun tarafımıza sağladığı tüm imkanları kullanarak bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız" şeklinde sosyal medya hesabı üzerinden bir yazı paylaştı. Hayatını kaybeden Çetin Kaya'nın ölümünün perde arkası ise aralandı.

ÇETİN KAYA NASIL VURULDU?

Hazal Kaya’nın set çalışanı arkadaşı Çetin Kaya’nın ölümünde son dakika gelişmesi yaşandı. Geçen akşam Kadıköy Göztepe Mahallesi’nde denetim yapan polis şüpheli bulduğu aracı durdurmak için ihtarda bulundu. İddialara göre “Dur” ihtarına uymayan iki şüpheli kaçınca polis ile şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. Polis ekiplerince önü kesilen arabanın içinden bir şüphe yaya olarak kaçmaya başlayınca, arabada kalan diğer şüpheli polis tarafından yakalandı. Arabada yakalanan şüpheli polislere direnince iddiaya göre silah kazayla patladı. Patlayan silah şüpheli olarak görülen Çetin Kaya’nın başına isabet etti. Kaya olay yerinde hayatını kaybetti. Adli tıp morguna gönderilen Çetin Kaya’nın ardından kaçan şüpheli gözaltına alındı. Kaçan şüphelinin üzerine ve aracında uyuşturucu bulunduğu da kayıtlara geçti. 

KAYA’NIN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU POLİS TUTUKLANDI

Çetin Kaya’nın ölümünün ardından Hazal Kaya sosyal medya hesabı üzerinden yardım çağrısında bulunmuştu. Olayda görgü tanıklarının ihbarda bulunması için çağrı yapan Kaya’nın ardından, Çetin Kaya’nın ölümünden sorumlu polis memuru S.E. gözaltına alındı. İstanbul Valiliği’nin de görevden alındığını açıkladığı S.E. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal