Ousmane Dembele Barcelona'dan PSG'ye Transfer Oldu!

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Ousmane Dembele'nin, Paris Saint Germain'e transfer olduğu öğrenildi.

31.01.2022-13:06 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-13:06) Ousmane Dembele Barcelona'dan PSG'ye Transfer Oldu!

Ara transfer döneminin son günü, Avrupa futbolunda çok kritik transfer hamleleri geliyor. Barcelona'da sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle takımdan ayrılmaya kara veren Fransız yıldız Ousmane Dembele ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Fransız yıldızdan gelen son haber futbol dünyasının gündemine oturdu. Futbolcunun, PSG ile anlaşma sağladığı ve transferin yakında resmileşeceği aktarıldı.

BU TRANSFER ÇOK KONUŞULUYOR

Avrupa futbolunda çok önemli bir transfer gerçekleşti. Gelen son bilgilere göre Barcelona'nın Fransız yıldızı Ousmane Dembele, Fransız devi Paris Saint Germain'e transfer oldu. Barcelona'da mutsuz olduğu bilinen ve takımdan ayrılmayı kafasına koyan futbolcuyla ilgili yaşanan bu gelişme gündeme bomba gibi düştü. Barcelona'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcu için 20 milyon euro bonservis istediği ise gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yapılan transferler ile ilgili önemli detayların kısa süre içerisinde açıklanacağı aktarılıyor.


TAKAS İHTİMALİ VAR

Barcelona'dan, Paris Saint Germain'e transfer olan Ousmane Dembele ile ilgili başka önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Futbolcunun transferinde takas ihtimalinin söz konusu olduğu öğrenildi. Futbolcunun Paris Saint Germain'e transferinde Mauro Icardi ile bir takas ihtimali gündemde bulunuyor.

Transferin kesinleşmesi halinde Ousmane Dembele, yaz aylarındaki Arjantinli Lionel Messi gibi Barcelona'dan Paris Saint Germain'e geçen bir diğer isim olacak. Paris Saint Germain'in Mbappe-Neymar-Messi üçlüsüne katılmış olacak. Bu anlamda yapılan transfer Fransız devi Paris Saint Germain'in taraftarlarını oldukça heyecanlandırmış durumda. Fransız yıldız ile ilgili transfer gelişmeleri büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal