Erman Toroğlu Fatih Terim'in Galatasaray Başkanlığı Fikri Hakkında Konuştu!

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da teknik direktörlük görevinden ayrılan Fatih Terim'in kulüp başkanlığına aday olacağı iddiaları hakkında söyledikleriyle gündeme bomba gibi düştü.

31.01.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-11:49)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da haftalardır kabus dolu günler yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılması oldukça sancılı bir süreç olurken aynı zamanda taraftarlardan da tepki çekmişti. Fatih Terim'in yerine getirilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent henüz galibiyetle tanışamayınca taraftarlar iyice çileden çıkmıştı.

BAŞKAN ADAYI OLACAĞI HABERLERİ GÜNDEME BOMA GİBİ DÜŞTÜ

Galatasaray'da teknik direktörlük görevinden ayrılan Fatih Terim'in ilk başkanlık seçiminde Başkan Burak Elmas'ın karşısında aday olarak çıkması beklenirken, ortaya çıkan bu haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.


ERMAN TOROĞLU'NDAN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'da Fatih Terim'in başkanlığa aday olacağı yönündeki haber üzerine yaptığı açıklamalarda ;

' Galatasaray'da işler niye kötü gidiyor? Sen Fatih Terim'i başkan olmak için kullanmaya kalkarsan sonunda olacağı budur. İddia ediyorum, Başkan Burak Elmas, sezon başındaki ilk aşamada Fatih Terim'i düşünmedi. Güney Amerika'da ve Almanya'da teknik direktör aradı, sonra baktı ki olmadı Fatih Terim'e döndü. Bana bunu söyleyenin ismini vermem ama kulübün içindeki çok etkili kişilerden biridir. Yani Galatasaray hâlâ daha tuhaf işler yapıyor. Gelen teknik adam Guardiola'nın yardımcısıymış. Sen Fatih Terim'in yerine Guardiola'nın yardımcısını getirirsen, attan inip eşeğe binmiş olursun. Bu duruma gelinmesinde Fatih Terim'in hatası yok mu? Hem de çok var. Bir grup Galatasaraylı Özhan Canaydın'ı vefat ettirdiler, bir grup da Mustafa Cengiz'i. İkisiyle de zaman zaman konuşmalarım oldu. Çok söyledikleri de bende kalmıştır. Ama o çok söyledikleri de zaten kamuoyunun önünde oynanan oyunlardı. Birazcık dikkatli bakan büyük resmi görür. Fatih Terim'in bence teknik adamlık süresi bitmiştir. Ama hâlâ tribünde etkisi vardır. Peki, Fatih Terim, Galatasaray'a başkan olur mu? Kesinlikle olamaz. Neden derseniz, o seçim sandıkları Galatasaray Lisesi'nde durduğu müddetçe bu üyelerden Terim başkan çıkmaz. O sandıkları NEF Stadı'na koyarsanız, belki çıkabilir. Terim bu takımda hakikaten çok iyi işler yaptı ama bir türlü ayrılma zamanını ayarlayamadı. Bu duruma düşmeden gitmesi gerekirdi. Hırs çoğu zaman iyi ama bazen de kötü sonuç veriyor. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal