Osmaniye'de tezgahına el konuldu: Belediye Başkanı Kara'dan açıklama geldi

Osmaniye'de seyyar satıcılık yapan yaşlı adamın tezgahına ve tartısına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Gözyaşlarını tutamayan adamın ağlayarak tezgahına baktığı fotoğraf ise sosyal medyaya damga vurdu. Çok sayıda kullanıcının tepki gösterdiği olay sonrasında Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'dan açıklama geldi.

02.04.2022-10:10 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-12:29)

Sosyal medyada viral olan bu görüntüler birçok sosyal medya kullanıcısını üzdü. Osmaniye'de seyyar satıcılık yapan yaşlı bir adama ait olduğu gün yüzüne çıkan fotoğrafta çok sayıda kullanıcı tarafından tepki ile karşılaşıldı. Tepkilerin sonrasında Osmaniye Belediyesi'nden açıklama geldi.

Sosyal medyada viral oldu.

Osmaniye'de seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan yaşlı bir adamın tezgahına ve tartısına Osmaniye Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerince el konuldu. O anlarda vatandaşın çektiği bir kare sosyal medyada hızla yayıldı. Ekmek teknesine el konulan yaşlı adamın tezgahına bakarak ağlaması görenleri derinden etkiledi.


Kadir Kara'dan açıklama

Sosyal medyada çok sayıda tepkiye sebep olan bu olayın ardından Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu. Kara açıklamasında, 'Bugün hepimizi üzen tatsız bir olay cereyan etmiştir. Gönül bu olayların hiç meydana gelmemesini ister, ancak insanız hatasız kul olmaz. Amcamızla bir araya geldik, elini öptük, özür diledik helallik istedik. 'Sizler benim yeğenimsiniz dedi' ve affetti. Var olsun.' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal