Orhan Ovacıklı: 'Askerlerimiz Şehit Olurken Burada Maç Konuşamayız'

Rizespor'un deneyimli kaptanı Orhan Ovacıklı karşılaşmaların ertelenmemesine sitem etti.

29.02.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-16:46) Orhan Ovacıklı: 'Askerlerimiz Şehit Olurken Burada Maç Konuşamayız'
Mutlu olunabilecek bir ortamda olmadıklarını belirten Orhan, "Neden buradayız, neden bu maçı oynuyoruz, çok anlamlandıramadık. Bu oyun, hislerle oynayan bir oyun. Biz gol atınca sevinebilecek miyiz, Trabzonspor gol atınca sevinebilecek mi, zannetmiyorum. Trabzonspor milliyetçi bir şehirdir, buna da Rize kefil olur, aynı şekilde Rize de milliyetçidir ve buna da ilk kefil olarak Trabzon'dur." ifadelerini kullandı.

Askerlerimizin yanında olamamanın üzdüğünü söyleyen 31 yaşındaki futbolcu, "Böyle zamanlarda insanın aldığı her rahat nefes, huzursuz ediyor insanı. Askerlerimiz şehit olurken burada maç konuşmamız, beni rahatsız ediyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, onlara karşı mahcubuz, onlara karşı sorumluyuz. İnşallah ülkenin ferdi olarak bu sorumluluklarımızı yerine getiririz. Maça gelince de, maç işte." dedi.

Rizespor Teknik Adamı İsmail Kartal ise, "Türk milleti olarak zor günlerden geçiyoruz. Birlik olmalıyız, birbirimize el vermeliyiz. Bu vatan hepimizin, bu vatan için ne yapmamız gerekiyorsa, yapmaya hazırız. Bu vatan dimdik ayaktadır. Birlik olduğumuzda neler yapabileceğimizi tüm dünyaya tarih boyunca gösterdik, bir daha gösteririz" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal