OPTİMAR Başkanı İstanbul’da son durumu paylaştı: Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum yükseliş trendinde

Yerel seçimlerde mücadele dozu en yüksek şehir olması beklenen İstanbul’da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum isimleri ön plana çıkıyor. Son seçimi doğru bilen OPTİMAR Başkanı Hilmi Daşdemir, Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum’un yükseliş trendinde olduğunu söyledi. İşte detaylar…

26.02.2024-09:49 - (Son Güncelleme: 26.02.2024-17:38)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için yarışacak olan Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’un seçim çalışmaları devam ediyor. Adaylar sokak sokak dolaşarak vatandaşların dertlerini dinlerken anket şirketleri de halkın nabzını tutmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan genel seçimlerin sonuçlarını doğru bilen OPTİMAR şirketinin Başkanı Hilmi Daşdemir, Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum’un yükseliş trendinde olduğunu belirtti.

Kurum yükseliş içerisinde

BeyazTV'de yayınlanan "Akılda Kalsın" programına konuk olan Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Murat Kurum'un yükseliş trendinde olduğunu belirtti. Daşdemir, "İstanbul'daki sorunların kimin çözeceğine inanıyorsunuz?" sorusuna verilen cevapları paylaşarak, sonuçlara göre Murat Kurum'un yüzde 36, İmamoğlu'nun ise yüzde 35 olduğunu açıkladı. Daşdemir, ibrenin burada Murat Kurum'dan yana olduğunu ifade etti.

İstanbul seçim anket

Buğra Kavuncu galibi belirleyebilir

Daşdemir, "Genel olarak bakıldığı zaman DEM ile işbirliğini konuştuk. Buğra Kavuncu'nun sahadaki performansı belirleyici olacak. Son düzlüğe girilirken performanslar belirleyici olacak. Azmi Karamahmutoğlu belli oranda oy alacak. Yeniden Refah yüzde 3 civarında oy alacak. DEM'in tavrı İmamoğlu'na kayış trendinde. İYİ Parti sahada bastırırsa kendi oyunu alırsa İmamoğlu için risk ciddi anlamda artıyor. Türkiye'de seçimin kaderini milliyetçi seçmen belirliyor." dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal