Önder Öztarhan kimdir? Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan aslen nereli, kaç yaşında?

İsmi, oyuncu Aslı Enver ile anılan Önder Öztarhan, magazin gündeminde merak konusu oldu. Aralarındaki ilişkiyi uzun zaman yalanlayan ikilinin aşkı kısa süre önce kanıtlanmıştı. Güzel oyuncu ile aşk yaşadığı kanıtlanan Önder Öztarhan kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Gibi sorulara da yanıt aranmaya başladı.

17.03.2022-16:28 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-17:04)

Adı uzun süre ünlü oyuncu Aslı Enver ile anılan Önder Öztarhan, gündemde en çok aranan isimler arasında yer aldı. Aslı Enver ve Önder Öztarhan ikilisi aralarında olan ilişkiyi yalanlayarak reddetmişti. Daha sonra ilişkileri ortaya çıkan çiftten aşk itirafı geldi. Ünlü oyuncu Aslı Enver, Önder Öztarhan ile aşk yaşadıklarını duyurarak, daha önce yaptığı yalanlamaları kabul etmiş oldu. Aşk itirafı magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından, Aslı Enver ve sevgilisi Önder Öztarhan kimdir? Kaç yaşında? Gibi sorular da araştırılmaya başlandı. Aslı Enver’in aşık olduğu adamı merak edenler arama motorlarına Öztarhan’ın ismini yazmaya devam ediyor. Önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıyan güzel oyuncu Aslı Enver ise, yeni başladığı ilişkisi hakkında konuştu. Enver ilişkisinin iyi yönde ilerlediğini belirterek; ‘’ İyi gidiyor. İyiyim, mutluyum çok teşekkür ederim, çok sağ olun’’ ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun yeni aşka yelken açtığı Öztarhan'ın iki kız babası olması ise herkesin ağzını açık bıraktı. 

Aslı Enver ve sevgilisi

Önder Öztarhan kimdir?

Ahmet Önder Öztarhan, 1972 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öztarhan, orta öğretim ve lise öğrenimini Şişli Terakki Lisesi’nde tamamladı. Lisans eğitimi için yurt dışına giden Önder Öztarhan, Amerika’da University of Massachusetts Amherst’de Pazarlama ve İşletme eğitimi aldı.

Nike ve Estee Lauder Group Şirketi gibi küresel çaplı markaları pazara kazandırmış olan bir şirkette iş hayatına başlayan Öztarhan, şirketin kozmetik bölümünde 1996 yılından 2000 yılına kadar çalıştı. Başarılarıyla adından söz ettiren Önder Öztarhan, 2000 yılında çalıştığı şirketin direktörü ve 2002 yılında da Genel Müdürü oldu.

2014 yılında yollarını ayırdığı eski eşi Nazlı Keçili’den Nazenin ve Sahara isimli iki kızı olan Önder Öztarhan, şu sıralarda oyuncu Aslı Enver ile aşk yaşamaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal