On binlerce kişi başvuru yaptı: Bingöl’de bedava ev izdihamı yaşandı

Bingöl’de farklı metrekarelerde bir site yapan iş insanı Fesih Zeki Mert, sitedeki 2+1 odalı bir evi kurayla ücretsiz vereceğini açıklayınca on binlerce kişi kuraya başvuru yaptı. Kura sonucunda 5 çocuk annesi Zehra Yıldız, hiçbir ücret ödemeden evin sahibi oldu. İşte merak edilenler...

26.09.2022-09:42 - (Son Güncelleme: 26.09.2022-14:56) On binlerce kişi başvuru yaptı: Bingöl’de bedava ev izdihamı yaşandı

Kanada’da faaliyet gösteren en başarılı şirketler sırasında ilk 50 içinde yer alan bir firmanın sahibi i Bingöllü Fesih Zeki Mert, memleketine gelerek yatırım yapmak istedi. İş adamı Fesih Zeki Mert, kentte konut alanında proje hayata geçirdi. Bingöl’de farklı metrekarelerde bir site yapan iş insanı Fesih Zeki Mert, sitedeki 2+1 odalı bir evi kurayla ücretsiz vereceğini açıklayınca on binlerce kişi kuraya başvuru yaptı. Kura sonucunda 5 çocuk annesi Zehra Yıldız, hiçbir ücret ödemeden evin sahibi oldu.

Bingöl’de bedava ev izdihamı yaşandı

Kamelyalarla çevrili terası, geniş sosyal alanları, akıllı ev sistemleri ve daha birçok önemli özelliği barındıran projenin açılışında sürpriz yapan Mert, 2+1 odalı bir evi kurayla ücretsiz bir şekilde verileceğini açıkladı.

Bingöl bedava ev

On binlerce kişi başvuru yaptı

Herhangi bir ücret ödemeden ev sahibi olmayı arzulayan vatandaşlar sabahın erken saatlerinden bu yana alanda heyecanlı bir bekleyişe geçti. 23 bir 700 kişinin başvurduğu çekiliş töreninde konuşan Mert, "Bir dairemiz inşallah Bingöl’de ihtiyaç sahibi bir ailemize vereceğiz. Bu arkadaşa huzurunuzda bedelsiz satış sözleşmesini ve anahtarını vereceğiz. İlk iş günü olan Pazartesi günü de tapusunu vereceğiz. Bu son olmayacak. İnşallah bundan sonrada her 3 ayda bir Türkiye’de böyle sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz. Kanada’da kazandığımız paranın yüzde 15’ini sosyal sorumluluk projelerine harcıyoruz. Burada da inşallah yüzde 20’sini bu tür projelere harcayacağız" dedi.

5 çocuk annesi Zehra Yıldız evin sahibi oldu

Bingöl halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından yapılan çekilişte talihli 48 yaşındaki Zehra Yıldız oldu. 

Zehra Yıldız Bingöl

5 çocuk annesi ve ev hanımı olan Zehra Yıldız, evin kendisine çıkmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Ben gidecektim, bana mı çıkacak dedim şans bana çıktı" diye konuştu.

İş adamı Fesih Zeki Mert’e teşekkür eden Yıldız ve beraberindekiler kurdele kestikten sonra kendisine çıkan evin içerisini gezdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal