Ömer 27. bölüm fragmanı: Ömer dizisi yeni bölümde ne olacak? Ömer son bölümde neler oldu?

Star TV ekranlarında yayın hayatını sürdüren Ömer dizisi yeni bölüm hakkındaki araştırmalar hızlandı. Yeni sezonda bazı sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Ömer dizisinin bu akşamki bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyen dizi severler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Ömer dizisi yeni bölümde ne olacak? Ömer son bölümde neler oldu? İşte Ömer dizisi yeni bölüm detayları…

09.10.2023-16:48 - (Son Güncelleme: 09.10.2023-16:48)

Başrollerinde Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır’ın yer aldığı Ömer dizisi yayınlandığı her bölümle sosyal medyada gündem olmayı sürdürüyor. Yeni sezona da etkili bir giriş yapan Ömer dizisinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyen dizi severler arama motorları üzerinden yoğun bir şekilde Ömer dizisi yeni bölüm HD izle, Ömer dizisi son bölüm fragmanı gibi terimleri sorguluyor.

Ömer dizisi yeni bölümde ne olacak?

Vicdan'ın ağır sözleriyle karşı karşıya kalan Gamze, en çok ihtiyacını hissettiği anda Ömer'in ona destek olmamasına çok kırılır. Vicdan'ın ne kadar tehlikeli bir kadın olduğunu git gide daha iyi anlasa da, kendini bir türlü Ömer'e duyuramamak Gamze'nin yaşadığı sıkıntıları daha da büyütür.

Ömer dizisi yeni bölüm

Çalıştığı evde patronunun türlü kaprislerine göğüs geren Nisa, evin oğlu Engin'in Emine'ye karşı ilgisi olduğundan şüphelendikçe orada kalmaktan iyice çekinmeye başlar. Fakat kocasının verdiği sözler geri adım atmasına izin vermez.

Ömer'den kolay kolay vazgeçmeye niyeti olmayan Vicdan Gamze'yi bir engel olarak görür ve onu saf dışı etmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Kimsenin beklemediği bir anda attığı bir adımla Ömer'i içinden çıkılmaz bir durumda bırakacaktır.

Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Ömer dizisi yeni bölüm 9 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak. Ömer dizisi 27. bölüm fragmanı yayın tarihi henüz açıklanmamakla birlikte yeni bölüm sonrasında yayınlanacak.

Ömer dizisinin bölümlerini Star TV’nin internet sitesi üzerinden yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal