Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta programında haftanın birincisi ve elenen yarışmacı merak konusu oldu. Nursel Ergin’in sunuculuğunu yaptığı sevilen yarışmanın puan durumu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? İşte Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2023 puan durumu…

06.10.2023-16:53 - (Son Güncelleme: 06.10.2023-16:53)

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programında haftanın birincisi ve elenen isim izleyenler tarafından merak ediliyor. Nursel Ergin’in sunuculuğunu yaptığı sevilen yarışmanın puan durumu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, Altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?

Gelinim Mutfakta'da 10 altın bileziği kazanan gelin henüz belli olmadı. En yüksek puanı alan ve 10 bileziği koluna takan gelin açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta kim elendi?

Gelinim Mutfakta'nın hafta finalinde yarışmadan elenen gelin ve kayınvalidesi henüz açıklanmadı. Geçen hafta yarışmaya Şaheste Hanım ve gelini Melike veda etmişti.

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı?

Gelinim Mutfakta gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazanacak. Bugün çeyrek altının sahibi olan gelin henüz açıklanmadı.

Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2023 puan durumu henüz belli olmadı ancak geçen haftanın puan durumu (29 Eylül 2023 Cuma) şu şekilde:

Tuğba: 20

Gizem: 14

Melike: 11

Özlem: 5

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal