Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı: Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, özeti yayınlandı mı? Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak?

Her yeni bölümü heyecan yaratan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde neler olacağı izleyenler tarafından merak ediliyor. Dizi severler Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı, Yalı Çapkını yeni bölüm izle gibi terimlerle sorgulama yapıyor.

06.10.2023-12:26 - (Son Güncelleme: 06.10.2023-12:26)

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümü bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak. Seyirciler yeni bölüm hakkında bilgi edinmek için arama motorları üzerinden Yalı Çapkını yeni bölüm Ne Zaman, özeti yayınlandı mı? Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak? sorularıyla araştırma yapmayı sürdürüyor.

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak?

Marmaris'te yeni bir mağaza açmak üzere harekete geçen Halis Ağa, Nükhet'in de isteğiyle bu iş için Ferit ve Kaya'yı görevlendirir. 

Yalı Çapkını 41 Bölüm

Seyran, Suna, Asuman ve Abidin'in de plana dahil olmasıyla birlikte ekip soluğu Marmaris'te alır. Yalıda ise Nükhet, Kazım Ağa'yı idare etmeye çalışır ancak Kazım'ın talepleri gitgide artmaktadır. Orhan her şeyi boşvermişken ona tek iyi gelen Dicle ile geçirdiği zaman olur. 

Marmaris'te gönlünce eğlenen Seyran'ın hareketlerinden rahatsız olan Ferit; onu dizginlemeye çalışır. Suna, Abidin'e içindekileri döker. Kaya'nın yaptığı sürpriz Seyran ve Ferit'i bir anlaşmazlığa sürükler.

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü 6 Ekim 2023 Cuma akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı ise yeni bölüm biter bitmez ekranlara getirilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal