Ölüm yıldönümünde yeniden anılan Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır’ın unutulmayan en iyi 10 sözü..

Bir dönemin efsane olan dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin en sevilen karakteri Süleyman Çakır'ın senaryo gereği ölümü Süleyman Çakır'ı sevenler tarafından her yıl düzenli olarak anılıyor. Dizinin en sevilen karakterlerinin başında yer alan Süleyman Çakır’ın dizide söylediği unutulmayan en iyi 10 sözünü ise sizler için derledik..

09.04.2022-10:27 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-10:27) Ölüm yıldönümünde yeniden anılan Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır’ın unutulmayan en iyi 10 sözü..

15 Ocak 2003 yılında Show TV'de yayınlanmaya başlayan ve hem politik dram hem de aksiyon türü olarak izleyicilerle buluşturulan Kurtlar Vadisi, bir dönemin fenomen dizisi olarak listelerin üst sıralarında yerini almıştı. Dizide Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Süleyman Çakır ise dizinin müdavimleri tarafından çok sevilmişti.

Ölüm yıldönümünde yeniden anılan Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır’ın unutulmayan en iyi 10 sözü..

Ekranlarda 4 sezon yayınlanan ve toplam 97 bölümden oluşan Kurtlar Vadisi, ilk üç sezon Show TV'de yayımlandıktan sonra son sezonunu 4 milyon dolar karşılığında Kanal D'de yayınlamıştır. Dizinin rekor fiyata başka kanala geçmesiyle Türk televizyon tarihine adını tarihe Türk televizyon tarihine yazdıran Kurtlar Vadisi, 29 Aralık 2005'de yayınlanan 97. bölümüyle final yapmıştır.

Dizinin efsane karakterleri arasında yer alan Süleyman Çakır'ı ise ünlü oyuncu Oktay Kaynarca oynamıştı. Dizideki karakter herkes tarafından sevilmeye başlanırken Süleyman Çakır, senaryo gereği 43. bölümde vurulmuş ve 45. bölümde ölmüştü. Ölüm sahnesinin yer aldığı bölümün 8 Nisan tarihinde yayınlanmasıyla birlikte Süleyman Çakır sevenler, her yıl 8 Nisan tarihinde karakteri ölüm yıldönümünde anlamaya başladılar.

Ölüm yıldönümünde yeniden anılan Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır’ın unutulmayan en iyi 10 sözü..

Süleyman Çakır'ın dizide yer alan bazı replikleri ise en iyi sözler olarak dolaşıyor. Etkisini hüç biz zaman yitirmeyen Süleyman Çakır'ın en iyi 10 sözünü ise sizler için şöyle derledik:

* Ya yanımda dur ya ardımda ama karşımda durma karşımda durunca göremiyorum önümü kapatıyorsun.

* Bizim bir adımız var, ezanla kondu selayla silinir biz iki günlük adamlara isim sildirmeyiz.

* Paranı kaybedersen geri kazanırsın gücünü kaybedersen geri alırsın namını kaybedersen her şeyini kaybedersin.

- Geldiğim yerlere planlarla gelmedim vura vura, kıra kıra, yıka yıka, yıkıla yıkıla ama tek gün bile yarın ne olacak demeden yani bileğimin hakkıyla.

- Asla birilerinin umudunu kırma belki de sahip oldukları tek şey o’dur.

* Benim bu alemdeki raconum; belimdeki silahı çektikten sonra, mermim bitene kadar yerine koymamaktır.

* Hayatta edindiğim tecrübeler yediğim kazıkların toplamıdır.

* Biz racon bilen adamız racona göre yaşarız karşımızda da racon görmek isteriz raconumuza para gibi pis şeyler helal getiremez.

* Ölenin arkasından ağlama ki sen öldükten sonra arkandan ağlayan bırakma.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal