03.01.2022-11:31 (Son Güncelleme:03.01.2022-11:44)


1

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Cyle Larin ile ilgili transfer gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yıldız futbolcu Beşiktaş'ta son iki sezondur sergilediği performansla gözleri dikkatleri üzerine çevirmişti. Siyah beyazlılarda gösterdiği futbolla pek çok önemli takımın transfer listesinde bulunan futbolcu ile yönetim anlaşma sağlamaya çalışmış fakat futbolcudan olumlu bir yaklaşım gelmemişti.



2

Yönetim ile orta yolu bulamayan futbolcunun takımdan gitmesine büyük bir ihtimal olarak bakılıyor. Futbolcuya son olarak talip olan takım ise büyük dikkat çekti. Cyle Larin ile son olarak Fransız ekibi Marsilya'nın ilgilendiği öğrenildi.



3

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin'in talipleri Avrupa'da her geçen gün artarken futbolcuyla son olarak Fransız ekibi Olimpik Marsilya'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Fransızların futbolcunun transferi için yakın temasa geçtiği belirtilirken futbolcunun da Fransa'ya gitmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Kanadalı yıldızla ilgili yönetimin nasıl bir karar veceği ise merak konusu oldu. Futbolcunun geleceği gerek Beşiktaş takımı gerek Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor.



5

Cyle Larin, 2014 yılında Kanada'da Sigma takımında başladığı altyapı kariyerinin ardından ABD'de Uconn takımının yolunu tuttu. Burada sergilediği performansla dikkat çeken futbbolcu ardından Orlando'ya transfer oldu.



6

Beşiktaş'ın 2018 yılında Orlando'dan kadrosuna kattığı futbolcu sonrasında Beşiktaş'tan Belçika ekibi Zulte Waregem'e gitti. 2020 yazında Beşiktaş'a geri dönen futbolcu siyah beyazlılarda bir lig şampiyonluğu ve bir Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR