03.01.2022-10:28 (Son Güncelleme:03.01.2022-10:57)


1

Real Madrid'in, A Milli Takım ve Atalanta formasını terleten Merih Demiral ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Bu sezon İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın formasını terleten Merih Demiral ile ilgili ciddi gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezonda İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'ta sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yıldız futbolcu, transferde dev takımların dikkatini çekti.



3

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Merih Demiral ile son olarak İspanyol devi Real Madrid'in çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Futbolcunun transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



4

Gelecek sezon için transfere büyük bir bütçe ortaya koyan Real Madrid, savunmada yaşadığı problemi A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Merih Demiral ile çözmek istiyor. Takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin Real Madrid yönetiminden gelecek sezon Merih Demiral'ın transfer edilmesini mutlaka istediği öğrenildi.



5

Bu sezonu kiralık olarak Atalanta forması ile geçiren Merih Demiral'ın bonservisi İtalyan devi Juventus'ta fakat Atalanta 27 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanarak Merih Demiral'ın transferinden önemli bir kazanç elde etmek istiyor.



6

Hem Serie A hem de Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı ile kariyerinin en formda zamanlarını geçiren Merih Demiral attığı gollerle de Atalanta'ya büyük katkı sağladı. 1.90 boyundaki stoper 19 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR