03.01.2022-09:52 (Son Güncelleme:03.01.2022-17:06)


1

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu'nun milli takım tercihi büyük merak konusuydu.



2

Genç yıldızın Hollanda, Kanada ve Türkiye'yi milli takım olarak seçme şansı bulunuyor. Bu anlamda üç ülkenin de milli takım kadrosuna katmayı çok istediği futbolcuyla ilgili kritik bir adım geldi. Sarı lacivertlilerde bu sezon gösterdiği performansla yoğun bir şekilde dikkat çeken futbolcu Ferdi Kadıoğlu'dan merakla beklenen karar açıklandı.



3

Sarı lacivertlilerin 22 yaşındaki genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Daha önce Kanada Milli Takımı'nın teklifini reddeden, Hollanda Milli Takımı'nda ise oynama şansı bulunan Ferdİ Kadıoğlu, Şenol Güneş milli takımın başındayken 'Düşünmek istiyorum' diyerek o zamanlar milli takı tercihini yanıtsız bırakmıştı.



4

Son gelen bilgilere göre Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım'ın formasını terletecek. 22 yaşındaki futbolcunun son aldığı kararı A Milli Takım'ın teknik diretörü Stefan Kuntz'a bildirdiği aktarıldı.



5

Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, bu sezon takımın vazgeçilmez futbolcusu haline geldi. Ana mevkisi orta sahanın solu olan futbolcu, on numara ve orta sahanın sağında da görev alabiliyor.



6

Ayrıca Fenerbahçe'nin başında Vitor Pereira bulunurken, yıldız ismi bek pozisyonunda da değerlendirmişti. Oynadığı her pozisyonda iyi iş çıkartan futbolcu taraftarlar tarafından büyük alkış almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR