03.01.2022-09:24 (Son Güncelleme:03.01.2022-09:37)


1

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin devre arasında transfer etmek istediği Barcelonalı Hollandalı yıldız Luuk De Jong hakkında Katalanların teknik direktörü Xavi Hernandez'den açıklama geldi.



2

Süper Lig'de sezonun ilk yarısında istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe ve Beşiktaş, Barcelona'nın Hollandalı yıldız golcüsü Luuk De Jong'a talip olmuşlardı.



3

Süper Lig devlerinin kadrosuna katmak istediği futbolcu ise dün geceye damgasını vuran isim oldu. Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Hollandalı futbolcu Barcelona'nın, Mallorca'yı 1-0 yendiği karşılaşmada takımının tek golünü kaydetti.



4

Barcelonalı yıldız futbolcu İspanya La Liga'da Katalanların tek golünü kaydetme başarısı gösterdi. Karşılaşmanın ardından Barcelona teknik direktörü Xavi Hernandez'den dikkat çeken açıklamalar geldi.



5

Barcelona teknik direktörü Xavi Hernandez futbolcusuyla ilgili olarak, 'Luuk bizi kurtardı. Luuk inanılmaz profesyonel bir futbolcu. Çok fazla oynamadı ama antrenmandaki fedakarlığıyla soyunma odasında bir rol model. Gelecekte ayrılıklar olur mu göreceğiz ama şu an için bir şey söyleyemem.' ifadelerine yer verdi.



6

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş sezonun ilk yarısında gol yollarında büyük problem çekerken kadrosuna transferde gözlerine Hollandalı yıldızı kestirmişlerdi. Bu anlamda futbolcu ile ilgili gelişmeler iki takım tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR