02.01.2022-17:38 (Son Güncelleme:02.01.2022-17:47)


1

Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bu sezon büyük hayal kırıklıkları yaşayan Galatasaray, geçtiğimiz haftalarda tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera'nın yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle büyük problemler yaşadı.



2

Fernando Muslera'nın yokluğunda kaleyi devralan İsmail Çipe'nin hayak kırıklığı yaratan performansı, yediği hatalı goller teknik ekibin sabrını taşırdı.



3

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ve ekibinin gerçekleştirdiği toplantının ardından sezonun ikinci yarısı öncesinde kaleye mutlaka bir takviye yapılması yönünde karar verildi.



4

Başkan Burak Elmas ile bu konu hakkında bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligin ikinci yarısının öncesinde başlamak üzere olan ara transfer döneminde genç kalecinin kadroya katılması yönünde yönetime istekte bulundu.



5

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yönetime verdiği ismin Kayserispor'dan sezon başında Fransız ekibbi Rennes'e 3.5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer olan 18 yaşındaki file bekçisi Doğan Alemdar olduğu öğrenildi.



6

Avrupa'ya transferi öncesinde Kayserispor forması giydiği dönemde de Doğan Alemdar'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, genç file bekçisini Fransızlara kaptırmıştı.



7

Fransız ekibi Rennes'te 3. kaleci konumunda yer alan ve istediği kadar forma şansı bulamayan Doğan Alemdar'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın Rennes kulübüne bu teklifini ilettiği öğrenildi.



8

18 yaşındaki genç kaleci Doğan Alemdar'ın düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir takımda oynamanın gelişimine büyük bir katkı sağlayacağını düşünmesi Galatasaray transferinde büyük bir etken olarak gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR