02.01.2022-17:16 (Son Güncelleme:02.01.2022-17:16)


1

Galatasaray'da geçtiğimiz haftalarda bonservisi alınan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in transferinde istenen bonservis ücreti belli oldu.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da geçtiğimiz haftalarda Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek'ten kiralanan Mostafa Mohamed'in bonservis ücreti toplamda kiralama ücretleriyle birlikte 6 milyon dolar ödenerek alındı.



3

Mısırlı golcüyü Avrupa'dan Atalanta, Nice gibi kulüplerin takip ettiği bilinirken sarı kırmızılılar bonservisini aldığı Mostafa Mohamed için gelen teklifleri nasıl değerlendireceği yönünde kararını verdi.



4

Mısır Milli Takım formasıyla birlikte Afrika Uluslar Kupası'nda da boy gösterecek olan golcü oyuncu Mostafa Mohamed'in turnuvada sergileyebileceği iyi performans nedeniyle sezon ortasında satışına izin verilmeyecek.



5

Milli Takım performansı merakla beklenen Mostafa Mohamed ile ilgili olarak Galatasaray yönetimi 10 milyon euronun altında bir teklifi kabul etmeme yönünde karar verdi. Ayrıca sarı kırmızılı ekibin Mostafa Mohamed'in sözleşmesine bir sonraki satışından pay ekletme isteğinin olduğu da öğrenildi.



6

24 yaşındaki golcü oyuncu Galatasaray formasıyla geldiği günden bu yana toplamda 46 karşılaşmada boy gösterirken bu karşılaşamalarda toplamda 15 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR