02.01.2022-14:51 (Son Güncelleme:02.01.2022-14:51)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde ligin devre arasında başlayacak olan ara transfer dönemine kısa bir süre kalmışken transferde hareketli günler yaşanıyor.



2

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut'un yönetimle gerçekleştirdiği görüşmeler sonrasında kanat bölgesine bir transfer etmek istediği öğrenildi.



3

Erol Bulut'un yapılacak olan transfer ile ilgili olarak yönetime iletmiş olduğu listede yer alan isimlerden biri ortaya çıktı.



4

Ülkemizde bir dönem Beşiktaş forması giyen Brezilyalı oyuncu Dentinho'nun Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'un yönetime iletmiş olduğu transfer listesinde yer aldığı öğrenildi.



5

Beşiktaş'ta 2012-2013 sezonunda Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk'den 1 milyon euroluk kiralama ücreti ile transfer olan Dentinho sonrasında Ukrayna temsilcisine geri dönmüştü.



6

Şu anda bonservisini elinde bulunduran ve kulüpsüz olan Dentinho'nun transferinde ilk görüşmeyi gerçekleştiren Gaziantep kulübü yetkililerinin yaptığı görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.



7

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'un kadrosunda görmeyi çok istediği Dentinho transferi için kulüp yönetiminin ekonomik imkanları zorlayacağı ve Brezilyalı yıldızı ikna etmeye yakın olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.



8

Dentinho'nun senelik ücret konusunda Gaziantep kulübü yetkilileri ile gerçekleştirdiği pazarlıklarda son aşamaya geldiği öğrenilirken önümüzdeki günler içerisinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR