14.10.2021-09:38 (Son Güncelleme:14.10.2021-10:44)


1

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin ile ilgili olan sözleşme problemi devam ediyor. 26 yaşındaki futbolcu, kendisine sunulan yeni teklifi de kabul etmedi.



2

Normalde santrafor olarak oynayan futbolcu takımın başına Sergen Yalçın'ın gelmesinin ardından görev yeri değişmişti. Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesinin ardından sahada sol kanata çekilen futbolcu bu pozisyonda sergilediği başarılı performansla büyük ses getirdi.



3

Beşiktaş'ın geçen sezonda yaşadığı önemli şampiyonlukta pay sahibi olan futbolcu ile siyah beyazlı yönetim yeni anlaşmaya varmak istiyor. Fakat yıldız futbolcu ile bir türlü anlaşma sağlanamıyor.



4

Beşiktaş, Cyle Larin'in sözleşmesini uzatmak için kolları sıvadı. Yıldız futbolcu ile masaya oturuldu. Taraflar arasında gerçekleşen uzun görüşmeler sonuçsuz kaldı. Futbolcu ile anlaşma bir türlü sağlanamadı.



5

Bu sezon sonunda kontratı bitecek olan Kanadalı yıldızı kadrosunda tutmak isteyen siyah beyazlı yönetim, takım içi maaş dengesini de düşünerek yeni bir teklif sundu.



6

Beşiktaş, şimdi 16 milyon euro kazanan Cyle Larin'e 3 sezon boyunca geçerli olacak şekilde senelik 1 milyon 750 bin euro'luk teklif sundu. Fakat Cyle Larin, Beşiktaş yönetiminin bu teklifini kabul etmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR