Okullar tatil mi, kar tatili olan iller: İstanbul, Ankara, Bursa 15 Mart Salı günü hangi illerde kar tatili var?

Sibirya'dan gelen soğuk hava ve kar yağışı tüm ülkeyi etkisi altına alırken birçok ilde Perşembe ve Cuma günleri okullar tatil edilmişti. Soğuk hava ve kar yağışı hala etkisini gösterirken öğrenciler 15 Mart Salı günüde okulların tatil olup olmayacağını araştırmaya başladı. Peki 14 Mart Pazartesi günü hangi illerde okullar tatil?

15.03.2022-12:59 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-13:00) Okullar tatil mi, kar tatili olan iller:  İstanbul, Ankara, Bursa 15 Mart Salı günü hangi illerde kar tatili var?

Sibirya'dan gelerek tüm Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle birçok ilde okullar 14 Mart tarihine kadar tatil edilmişti. Soğuk hava ve Yoğun kar yağışı hala etkisini gösterirken 14 Mart Pazartesi günü okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

15 Mart Salı okullar tatil olacak mı?

15 Mart Salı günü okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili Valiliklerden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Valiliklerin Pazar günü akşamı açıklama yapması bekleniyor. 

14 Mart Pazartesi okullar tatil olacak mı

15 Mart'ta İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

İstanbul Valiliği oluşan yoğun kar yağışından dolayı 15 Mart tarihine kadar eğitime ara verildiğini açıklamıştı. 15 Mart günü ise okulların açık olup olmayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı. 

15 Mart'ta Ankara'da okullar tatil olacak mı?

Ankara Valiliğinden 15 Mart tarihinde okulların tatil olup olmayacağıyla alakalı bir açıklama gelmedi. 

15 Mart'ta Bursa'da okullar tatil mi?

Bursa Valiliğinden 15 Mart tarihinde okulların tatil edilip edilmeyeceği hakkında bir açıklama yapılmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal